Julegaver byttes helt frem til den 31. januar 2023

Plastmo tagrendeberegner

Plastmo tagrendeberegner

Bestil en skræddersyet løsning

Brug Plastmo tagrendeberegner til dit næste byggeprojekt. Vælg mellem plast-, stål-, kobber- eller zinktagrender. Tagrendeberegneren tager højde for din geografiske placering og dine behov, hvor du vil få den mest optimale rådgivning til dit valg af nye tagrender. 
Tagrendeberegneren er klar til indtastning af dine mål. 

Se udvalget af Plastmo tagrender her

Læs mere om Plastmo tagrender

Indholdsfortegnelse - tryk på linket og hop ned til afsnittet

Plastmo - Stærke og miljøbevidste tagrender

Dine tagrender har ikke kun til opgave at lede regnvandet væk - tagrenderne er også en stor del af husets udtryk udadtil. Plastmo tagrender er kendetegnet ved et enkelt og Skandinavisk udtryk, hvorfor du kan finde en tagrendeløsning til ethvert hus. 

Plastmo A/S er en dansk virksomheder, der blev stiftet i 1958, som har specialiseret sig i tagrender og har været i front med udviklingen af tagrenden, der løbende er begyndt at producere andre produkter, som f.eks. deres Twinlite Termotag og glasrækværk. Vi forhandler vi Plastmo tagrender i plast, zink, stål & kobber, hvor du er sikret en holdbar løsning uanset hvilken type af tagrende og nedløb, du vælger. Og for et hurtigt overblik kan man dele Plastmos tagrender op så det giver et hurtigt overblik

 • Plast - Den holdbare tagrende til bæredygtigt byggeri
 • Stål Plus - Den stærke to solide tagrende
 • Sort stål Arkitekt - Den moderne og arkitektoniske
 • Alu Zink - Den melerede og stærke tagrende
 • Zink -  Den originale og eksklusive tagrende
  • Original Zink
  • Arkitekt Zink
  • Retro Zink
 • Kobber - Den super eksklusive tagrende

På 10-4.dk finder du et kæmpe udvalg af Plastmo tagrender i mange forskellige farver, størrelser og materialer. Derfor er du sikret, at vi altid har en løsning, der passer til netop dit behov. Du kan læse meget mere om de forskellige typer tagrender i de følgende afsnit. 

Plast tagrender

Plasttagrender fra Plastmo er en miljøvenlig, stærk og utrolig holdbar løsning! Disse tagrender er nemlig helt fri for blødgører og tungmetaller, hvorfor de ikke udleder nogen former for forurenende stoffer. Blandt andet derfor har plasttagrender i rigtig mange år, været det foretrukne valg i hele Norden. Tagrender i plast kan nemlig klare ekstreme temperaturer, luftforurening og meget saltholdig luft, som du ofte kan opleve i kystnære område, også er de utrolig nemme at arbejde med ved montering. Derfor er plasttagrender et sikkert valg, uanset hvor du bor, da plast hverken ruster eller korroderer. Plasttagrender leveres i forskellige længder, størrelser og farver. 

Køb vores udvalg af plasttagrender

https://www.10-4.dk/varer/byggematerialer/tag/tagrender#%7B%22u%22:%22/varer/byggematerialer/tag/tagrender/page:2%22,%22d%22:%22filter-checkbox-292286e5ca19cd4b442c2742ad2e8e6b.3454.1,%22,%22infinitePaging%22:true%7D

 

Miljørigtig tagrendeløsning

Plastmo tagrendesystem i plastik fremstillet af 100% genanvendeligt, blyfrit hårdt PVC. Det gælder både tagrender, nedløbsrør og fittings. Det vil sige at hård PVC, som normalt ville blive frasorteret til byggeaffald - ja, det bliver altså genanvendt til højkvalitets tagrender. Tagrenderne i plast indeholder ingen blødgørende stoffer eller tungmetaller, som er en belastning for miljøet. Derfor kan du også køre eventuelt overskydende materiale ned på din lokale genbrugsstation.

Plastmo er en del af WUPPI-ordningen, som er et fælles initiativ omkring indsamling samt genavnendelse af PVC-byggeaffald. Alt dette kan du læse mere om på wuppi.dk, hvor du også kan få flere informationer omkring aflevering af brugt PVC til genanvendelse. 

Stål Plus og AluZink tagrender

Plastmo Stål Plus og Plastmo AluZink tagrender er robuste og stærke tagrender i et skandinavisk design, der er fremstillet med en kerne af højkvalitets 0,7 mm stål. Forskellen er overfladebehandlingen, som giver navnet Stål Plus og AluZink. Fælles for begge typer, er den utrolig lange levetid, unikke egenskaber samt udtryk på dit hus. Både Stål Plus og AluZink er produceret helt uden krom 3 eller 6. 

Stål Plus tagrende

Plastmo Stål Plus tagrender er en stærk tagrende, der er belagt med en mat overflade. Den matte overflade er en blanding af aluminium, zink og magnesium, som danner et oxidlag. Oxidlaget der dannes på overfladen giver dine tagrender en helt unik beskyttelse mod korrosion. Stål Plus tagrender vil med tiden få en utroligt flot og mørk farve, der kan sammenlignes med zinkens patina udseende. Overfladen på Stål Plus tagrender er selvhelende, hvis der forekommer små ridser og snitflader. Plastmo Stål Plus tagrender kan anvendes, uanset hvor i landet du bor - selv ved kystnære områder. Vi leveres Stål Plus tagrenden i størrelse 10, 11 og 12.

Køb vores udvalg af Stål Plus tagrender

Plastmo Stål Plus tagrende

 

Stål Plus Arkitekt tagrende

Stål Plus Arkitekt tagrenden er meget lig med den klassiske Stål Plus tagrende. Forskellen mellem disse er det kvartrunde design. Stål Plus Arkitekt leveres kun i størrelse 14, hvorfor du er sikret suveræn afvandingskapacitet. Du får stadig de samme egenskaber som den klassiske Stål Plus tagrende. Plastmo Stål Plus Arkitekt tagrenden er designet med henblik på moderne nybyggerier, hvor den lige bagkant passer perfekt til nutidens byggestil, hvor det er blevet mere populært med huse uden udhæng. 

Se alt i Stål Plus Arkitekt tagrende

AluZink tagrende

Plastmo AluZink tagrender er en utrolig stærk tagrende, der er har en blank meleret overflade, der bevares mange år ud i fremtiden. Den unikke overflade er, som navnet også antyder, en kombination af aluminium og zink. Ligesom Stål Plus tagrenderne er overfladen selvhelende ved ridser og snitflader. Den stærke overflade beskytter samtidig mod korrosion, hvorfor AluZink-serien kan klare selv de største udfordringer i det hårde, danske klima. Plastmo AluZink tagrender leveres i størrelse 11 og 12.

Se alt i AluZink tagrende

Plastmo AluZink tagrende

Plastmo Zink tagrender

Plastmo Zink tagrender består af 3 forskellige udformninger. Fælles for dem alle, er at de er fremstillet i massiv 0,7 mm titanzink. Titanzink er et utroligt modstandsdygtigt materiale, som kan klare alle vejrforhold, hvorfor du kan montere Plastmo Zink tagrender, uanset hvor du bor i Danmark. Generelt er zinktagrender et yderst populært valg til renovering samt nybyggeri, da de fuldender et unikt og elegant helhedsudtryk på byggeriet. Derudover signalerer zinktagrender også kvalitet. 

Ved montering af Plastmo Zink tagrender vil udseende starte med at være blankt, men med tiden vil du få den grålige og matte patina, som er utroligt populært blandt husejere. Patinaen kommer af den naturlige påvirkning fra vand og ilt, der danner denne mørkegrå farve, der virker som et beskyttende lag - selv mod saltholdig og lettere forurenet luft. 

Plastmo Zink tagrende-serien består af 3 forskellige modeller: Original Zink, Arkitekt Zink og Retro Zink.

Plastmo Original Zink tagrende

Den originale Plastmo Zink tagrende er produceret med den klassisk vulst. Denne udformning gør det muligt at montere tagrenden med bagkanten først. Derved opnår du nemmere og hurtigere montering. Original Zink tagrendesystemet sammenføjes med Plastmo tagrendelim til metal, som er en speciallim, der sikrer utrolig stærke og tætte samlinger. Plastmo har nemlig over 60 års erfaring med denne utroligt smarte monteringsmetode. Original Zink tagrendesystemet kan også loddes på traditionel vis, hvis dette ønskes. 

Se alt i Original Zink tagrende

Plastmo Original Zink tagrende

 

Plastmo Arkitekt Zink tagrende

Arkitekt Zink er den specialdesignede tagrende, der er oplagt til en række forskellige husformer som f.eks. fiskerhuse, skagenhuse, moderne nybyggeri samt andre huse uden udhæng grundet det unikke design med den runde bagkant. Du kan her selv vælge, hvordan du vil montere denne: Enten med Plastmo tagrendelim til metal eller lodde på traditionelvis - præcis som Original Zink.

Se alt i Arkitekt Zink tagrende

https://www.10-4.dk/search/indices/search/lang:dan?search=plastmo+arkitekt+zink&limit=200&renderLimit=10

Plastmo Retro Zink tagrende

Retro Zink tagrender har det klassiske design, du kender fra tagrender. Denne model er dog fremstillet med den karakteristiske runde vulst, der giver et helt unikt og smukt udseende. Plastmo Retro Zink er fremstillet på en meget speciel måde, hvorfor du har hele 3 forskellige monterings muligheder. Du kan enten lodde på traditionel vis, samle med Plastmo tagrendelim til metal eller samle tagrenderne med det smart Plastmo samlestykke med gummitætninger. 

Se alt i Retro Zink tagrende

Plastmo Retro Zink tagrende

Lige et godt råd!

Ved montering eller bare almindeligt eftersyn af dine zinktagrender, anbefaler vi, at du sætter stigen mod dine rendejern og ikke direkte på tagrenden. Zink er et relativt blødt materiale, hvorfor du kan komme til at beskadige tagrenderne. Dette er ikke dækket af garantien. 

Plastmo Kobber tagrender

Kobber tagrender er en eksklusiv og unik løsning, der skaber et fantastisk flot ramme om dit hus. Plastmo Kobber tagrender er fremstillet i massivt kobber, der er fremstår skinnende blank ved levering. Efter opsætning vil forholdsvis hurtigt få en mærkefarvet patina, som også fungerer som et beskyttende lag mod korrosion. Kobbertagrenderne ændrer sig med tiden igen over til en ir-farve. Alt efter miljøet og klimaet sker vil dette ske over en årrække. Det kan forekomme, at nogle dele ændrer farven hurtigere end andre. Men med tiden vil det endelige resultat være en ensartet ir-grøn farve på hele tagrendesystemet. Da kobber er et særdeles stærkt materiale, kan du bruge disse uanset, hvor du bor, da det kan modstå ekstreme klimaforhold.

Kobbertagrenderne kan monteres med den specielle Plastmo tagrendelim til metal, som giver en sikker, stærk, hurtig og holdbar løsning. Du kan også vælge at lodde tagrenderne sammen på traditionel vis, hvis dette er at foretrække. Kobbertagrenderne fås i størrelse 12 med Ø90 mm nedløbsrør.

Se alt i kobber tagrende

Plastmo Kobber tagrender

Sammenligning af tagrender

For at give dig et bedre overblik finder du her en tabel, hvor det er nemmere at skabe et overblik over de forskellige tagrender. Her finder du desuden også garantibetingelserne for du enkelte typer tagrender. 

  Plast Stål Plus AluZink Zink Kobber
Garanti 25 år Op til 25 år Op til 15 år Op til 25 år Op til 25 år
Materiale 100% genanvendt hård PVC 0,7 mm stål med belægning af aluminium, zink og magnesium 0,7 mm stål med belægning af aluminium og zink 0,7 mm titanzink , som får patina-udseende med tiden 0,7 mm massiv kobber, som med tiden får beskyttende lag i ir-grøn
Miljø Kan opsættes i alle miljøer - også ved kyst. Tåler ekstremt lave temperaturer Kan opsættes i alle miljøer. Kystnære områder med saltholdig luft kan forkorte levetiden Kan kalre de største udfordringer ved det danske klima. Kystnære områder forkorter levetiden Tåler voldsomt vejr og saltholdig luft ved kysten. Ekstremt saltholdig luft som f.eks. ved Vestkysten kan forkorte levetiden Tåler voldsomt vejr og saltholdig luft ved kysten. Ekstremt saltholdig luft som f.eks. ved Vestkysten kan forkorte levetiden 
Montering Limes Limes eller samles med gummisamlinger Limes eller samles med gummisamlinger Lim eller loddes Lim eller loddes
Tagtype Alle typer tag Anvendes ikke sammen med tagpap uden UV-beskyttende overpap eller grønne tage Anvendes ikke sammen med tagpap uden UV-beskyttende overpap eller grønne tage  Anvendes ikke sammen med tagpap uden UV-beskyttende overpap eller grønne tage  Alle typer tag
Sortiment Halvrund størrelse 10, 11 og 12. Hvid, sort, grå, grafit eller brun Halvrund størrelse 10, 11 og 12. Kvartrund størrelse 14 Halvrund størrelse 10, 11 og 12 Zink halvrund størrelse 10, 11 og 12. Retro og Arkitekt (kvartrund) Halvrund størrelse 12

Garantibestemmelser

Som udgangspunkt yder Plastmo op til 25 års garanti på deres tagrender. Alt det kan du læse mere om herunder:

Plastmo garantibestemmelser

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige løsning, når du skal bestille nye tagrender. Har du spørgsmål skal du ikke tøve - Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.