Tagrende - Køb online på 10-4.dk

Få hjælp til at vælge den rigtige type tagrende

Tagrender spiller en vigtig rolle i at beskytte dit hus mod skader forårsaget af regnvand. Tagrender hjælper med at lede regnvand væk fra taget og væk fra bygningen, hvilket kan forhindre oversvømmelser samt fugtskader på fundamentet og facaden. 

Det kan være svært at vide, hvilken tagrende der passer bedst til dit hjem. I denne guide vil vi gennemgå alt hvad du behøver at vide om tagrender, herunder de forskellige typer og materialer, så du kan træffe den bedste beslutning for dit hjem.

 

 

Hvilken type tagrende skal du vælge?

Der findes forskellige typer tagrender, der er lavet af forskellige materialer. I denne guide vil vi gennemgå de mest almindelige typer tagrender. 

Plasttagrender

Plasttagrender er en af de mest populære typer tagrender på markedet i dag. De er lette, holdbare og nemme at installere. Plasttagrender er også billige og kan findes i mange forskellige farver og stilarter.

Tagrender i plast kan nemlig klare ekstreme temperaturer, luftforurening og meget saltholdig luft, som du ofte kan opleve i kystnære områder. Derfor er plasttagrender et sikkert valg, uanset hvor du bor, da plast hverken ruster eller korroderer. Plasttagrender fås i forskellige længder, størrelser og farver. Plasttagrender kan desuden klare store mængder af is- og snebelastning samt ekstremt lave temperaturer uden risiko for frostsprængninger.

Plasttagrender har bevist dets styrke i mere end et halvt århundrede, da disse både er stærke og stabile, og kan holde i rigtig mange år. Plasttagrender passer med andre ord til alle typer af tagkonstruktioner - og så laves de af genanvendeligt materiale, der kan genanvendes op til 10 gange. Plasttagrender hos 10-4 kan fås i flere farver og forskellige størrelser.

Se hele udvalget af plast tagrender

 

Ståltagrender

Ståltagrender er kendt for deres styrke og holdbarhed, og de er modstandsdygtige over for rust og kan holde i mange år. Udover at være en stærk og stabil løsning til dit hus, giver de også et mere ekslusivt udseende - og passer godt til både nye og ældre huse. 

Stål tagrender kan desuden tåle store mængder sne, regn, hård kulde og blæst. Dog kan ståltagrenders levetid forkortes, hvis de er under ekstraordinær stor påvirkning af saltholdig luft, hvis de er meget tæt ved kysterne.

Se hele udvalget af ståltagrender

Zinktagrender

Zinktagrender er et holdbart og rustfrit materiale, der kan holde i mange år, som gør dem meget efterspurgt til nybyggeri og renovering. Zinktagrender er også meget lette at montere og kan nemt formes til enhver form eller størrelse.

Tagrender af zink er noget blødere end stål, hvorfor man skal være opmærksom ved opsætning og eftersyn, da stigen ikke må stilles i direkte kontakt med zink tagrenden. Zink nedløb og tagrender kan modstå de største udfordringer i det danske vejr, som modsat stål er bestandige overfor saltvandstager og havgus ved kystområderne.

Ved fremstilling er disse tagrender skinnende blanke, men med påvirkning af vand og ilt, vil der naturligt dannes en beskyttende grålig og smuk overflade på tagrenden

Se hele udvalget af zinktagrender

Kobbertagrender

Kobber er et holdbart og rustfrit materiale, der er kendt for sin naturlige skønhed. Kobbertagrender er fremstillet i massivt kobber, der fremstår skinnende blank ved levering. Kobber farven får relativt hurtigt en mørk farvet patina, som samtidig fungerer som et beskyttende lag mod tæring. Over tid bliver kobber farven til ir-grøn. Alt efter miljøet og klimaet sker vil dette ske over en årrække. Det kan forekomme, at nogle dele ændrer farven hurtigere end andre. Men med tiden vil det endelige resultat være en ensartet ir-grøn farve på hele tagrendesystemet. Da kobber er et særdeles stærkt materiale, kan du bruge disse uanset, hvor du bor, da det kan modstå ekstreme klimaforhold.

Se hele udvalget af kobbertagrender

 

Tagrendeberegner

Du kan gøre brug af Plastmo tagrendeberegneren til dit kommende byggeprojekt. Vælg mellem forskellige materialer såsom stål, sort stål, plast, zink eller kobber til dine tagrender. Tagrendeberegneren tager hensyn for din geografiske placering og dine behov, så du får den bedst mulige rådgivning til valg af nye tagrender. 

 

Plastmo tagrendeberegner

 

Kvalitetstagrender fra pålidelige producenter

Uanset hvilken type tagrende, du vælger, er det vigtigt at vælge fra en pålidelig producent. Plastmo og Lindab er to af de førende producenter af tagrender i Danmark og er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Når du køber en tagrende i mærkerne Plastmo eller Lindab, kan du være sikker på, at din tagrende vil holde i mange år og beskytte dit hjem mod regnvand og oversvømmelser.

Plastmo - Stærke og holdbare tagrender

Dine tagrender har ikke kun til opgave at lede regnvandet væk. De spiller også en stor rolle for husets design. Tagrender fra Plastmo kendetegnes ved deres  enkelte og Skandinaviske udtryk, hvilket betyder, at du kan finde en tagrendeløsning, som passer præcis til dit hus. 

Plastmo A/S er en dansk virksomhed grundlagt i 1958, der har specialiseret sig indenfor tagrender og har været førende indenfor udvikling af tagrender. I dag er de en del af Plastmo Nordic-divisionen (ejet af ACO), og gør forretninger i både Danmark, Sverige, Norge og Finland – med hovedsæde i Ringsted. Plastmo yder op til 25 års garanti på deres tagrender.

Virksomheden er også kendt for sit brede udvalg indenfor tagløsninger til udestuer og overdækninger, drænløsninger til afvanding ved boliger samt et solidt glasrækværk til terrassen eller altanen. 

Hos 10-4.dk finder du et bredt udvalg af Plastmo tagrender i mange forskellige farver, størrelser og materialer. Uanset hvilken type tagrende og nedløb du vælger, kan du være sikker på, at få en holdbar løsning.

Plastmo tagrender sort stål

Lindab - innovative tagrender i højeste kvalitet

Tagrender fra Lindab er designet til at kunne håndtere det danske vejr, da de hurtigt formår at lede vandet hurtigt væk – således undgår du fugt, oversvømmelser og rådskader med ståltagrender fra Lindab.

Med en tagrende i stål fra Lindab er du sikret et produkt i et af de stærkeste materialer du kan finde - og designet til at lede regnvandet væk på en særlig effektiv måde, og så er Lindab tagrender ovenikøbet lette at montere.

Den svenske koncern, Lindab, har siden 1959 udviklet tagrender. De er i dag en af skandinaviens største producenter af tagrender - særlig kendt for deres ståltagrender.

Udover at producere pæne og effektive tagrender, så er Lindab tagrender også meget holdbare - og så er der 20 års garanti på Lindab tagrender.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige løsning, når du skal bestille nye tagrender. 

Har du spørgsmål, skal du ikke tøve med at ringe, sende en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Læs også vores tagguide

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.