10-4.dk kåret som Årets E-handler 2022

Årets E-handler 2022 er netop blevet kåret af prissammenligningsportalen PriceRunner.
I kategorien ”Renovering & Byggeri” løb 10-4.dk med sejren.

Den 6. maj 2022

Prisoverrækkelsen til årets E-handler fandt sted i Tivoli i København torsdag aften, og er en fejring af Danmarks dygtigste E-handlere og det arbejde de lægger i deres butikker hver eneste dag.

10-4.dk vinder titlen som Årets E-handler 2022 i kategorien Renovering & Byggeri med begrundelsen: ”10-4 har grebet mulighederne igennem de seneste to år, hvor mange danskere har kastet sig over renovering og vedligehold af bolig. Dygtige medarbejdere i kundeservice hjælper hurtigt og kompetent videre, hvis man har spørgsmål.”

10-4 vinder for andet år i træk

Det er andet år i træk at 10-4.dk vinder prisen som Året E-handler, og om hæderen udtaler direktør i 10-4 Byggecenter & Tømmerhandel Kasper Lykke Kjeldsen ”Det er en stor ære for os, at vinde prisen som Årets E-handler igen i år. Det er alle medarbejdere i 10-4, der har ære af prisen lige fra vores dygtige medarbejdere på lageret, der får varerne afsted til tiden, indkøberne der sørger for, at vi kan tilbyde kunderne de bedste priser, kundeservice der hjælper og servicerer vores kunder, samt vores online team, der søger for at informationer og brugervenlighed på 10-4.dk er helt i top. I en udfordrende tid med prisstigninger og vareknaphed er det ekstra dejligt med sådan et skulderklap fra de danske onlinekunder ” slutter direktøren for den vestjyske familievirksomhed, der udover E-handelsprisen også kan fejre 75-års jubilæum i år.

Sådan findes Årets E-handler

PriceRunner uddeler prisen som Året E-handler på baggrund af bedømmelser fra tusindvis af danskerne, der på Pricerunner.dk har stemt på de online butikker, som de ønsker skal vinde en af de prestigefyldte priser som årets bedste online butik. På baggrund af de mange stemmer findes tre finalister i hver kategori, som efterfølgende bedømmes af en ekstern partner inden for Mystery Shopping, der besøger hver finalist og vurderer dem ud fra en række kriterier som for eksempel kundeservice, fragt, brugervenlighed og omtanke for miljøet.

“Igennem PriceRunners 22 år har vi set en enorm udvikling af spændende initiativer for at skabe en sund forretning og en god kundeoplevelse. Med Årets E-handler vil vi sætte fokus på de onlinebutikker, der gør det lille ekstra for kunderne. En af dem er 10-4, som har udviklet en fantastisk webshop og virkelig fået godt fat i de danskere, der ønsker at renovere og bygge. Ved at fremhæve de gode eksempler vil vi inspirere andre til at prøve nye tiltag. Det er i sidste ende til gavn for alle - både kunderne, butikkerne og PriceRunner,” siger kommunikationsansvarlig hos PriceRunner Katrine Barslev.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.