Årets gang i huset og haven

Ligegyldigt hvilken tid på året på året vi befinder os i, er der opgaver at udføre både ude og inde - få tips og tricks til huset og i haven hele året rundt.

Huset & haven i februar

Det er stadig vinter i haven, og der er dermed en god tid at få styr på de opgaver der mangler inde i huset. I haven er der stadig fokus på at klargøre til forårets komme.

Læs guiden her

Huset & haven i marts

Årets første forårsmåned er begyndt, og vinteren er (officielt) overstået for denne gang. Læs mere om, hvad der skal gøres i huset og haven i marts her.

Læs guiden her

Huset & haven i april

Foråret viser sig mere og mere fra sin gode side, og måske varmegraderne har sneget sig op på to decimaler? Læs mere i guiden her

Læs guiden her

Huset & haven i august

August betyder ofte højere varmegrader, og det kan være svært at køle huset. I havene er der masser af opgaver at udføre stadig. Læs mere i guiden her.

Læs guiden her

Huset & haven i september

Vejret bliver mere gråt og kedeligt, men det kan stadig være varmt. Det giver de perfekte omstændigheder for flere opgaver i haven. Inde i huset er det med at have styr på varmekilden inden efteråret og vinterens komme.

Læs guiden her

Huset & haven i oktober

Det begynder at bliver koldere, og det er dermed med at have styr på brændeovnen til den nye sæson. Udendørs kan du plante nye træer, buske og stauder til næste sæson.

Læs guiden her

Huset & haven i november

Tjek huset ude inden vinterens komme, og lav en slutspurt i haven inden vinteren for alvor ankommer.

Læs guiden her

Huset & haven i december

Det er koldt ude, og derfor giver det god mening at kigge på huset indvendigt. Tjek op, at alle el-installationer virker korrekt, og huset er brandsikkert. Ude kan du sikre mod frostsprængning af vandhaner, haveslanger mv. og at havens dyr har det godt i kulden.

Læs guiden her

Vedligeholdelsestips måned for måned

Årets gang i hus og have er din månedlige guide til vedligeholdelse og forbedring af både hus og have. Denne praktiske kalender giver dig specifikke opgaver og tips til hver måned, så du kan holde dit hjem og din have i perfekt stand året rundt.

Ved at følge denne måned-for-måned kalender kan du sikre, at du er forberedt på sæsonens skiftende krav. Det hjælper dig med at forebygge skader, spare penge på reparationer og holde både hus og have smukke og funktionelle. Med denne guide kan du planlægge og udføre nødvendige opgaver effektivt, hvilket giver dig mere tid til at nyde dit hjem og din have.

 • Hus og have om vinteren
  • Vinteren i haven indbyder ofte på oprydning, rengøring samt forberedelse på det nye år i haven. I huset vil det være fornuftigt at tjekke de enkelte installationer, brandalarmer, el-, vand- og varmeforbrug, om det trækker fra vinduer og loftet mv.
 • Hus og have om foråret
  • I foråret begynder haven så småt at vågne efter vinteren, og du kan nu, så småt, begynde at plante nyt samt rydde lidt op i haven ift. ukrudt, mos i plænen mv. Herud over er det en god ide at få tjekket huset efter, efter vinteren, ift. om der er opstået eventuelle skader, der bør udbedres.
 • Hus og have om sommeren
  • Sommerens komme betyder, at haven er i fuldt flor - og der sker mange ting i haven, som giver opgaver til dig. Det er vigtigt at være over hækken, træer og buske samt naturligvis græsplænen. Herud over er det en god ide at sikre, at der både er skygge og udluftning i drivhuset.
 • Hus og have om efteråret
  • I efteråret begynder der at komme færre opgaver udenfor og flere inde. Dog er der stadig mange opgaver i haven, der godt kan udføres, selv hvis vejret er koldt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.