Duka ventilationsrør Ø100mm 1000mm hvid

108783
Duka ventilationsrør Ø100mm
  • Varenummer: 8967127
  • EAN: 5708605005752
103,00kr.
pr. stk.
På lager 1-2 hverdage Fragtpris: 45,00
Varenummer
Pris:

Produkt

Duka ventilationsrør Ø100 mm længde 1000 mm i hvid farve er et kvalitets aftræksrør med glatte ender, der er perfekt til ventilation.

Et ventilationsrør spiller en afgørende rolle i et hvilket som helst ventilationssystem, og det tilbyder adskillige fordele. Det er designet til effektivt at transportere luft fra ét område til et andet, hvilket sikrer en jævn fordeling af frisk luft gennem bygningen og bidrager til et sundt og behageligt indeklima. Vær opmærksom på at det er uisoleret. Ved at muliggøre en strømlinet luftstrøm hjælper ventilationsrør med at minimere energitabet i et ventilationssystem. Dette kan forbedre systemets samlede energieffektivitet og reducere driftsomkostningerne. Ventilationsrøret kan afkortes. Rørledningerne bidrager til at reducere ophobning af fugt og skimmelsvamp ved at fjerne fugtig og forurenet luft effektivt. Dette er særligt vigtigt i områder med høj luftfugtighed eller i bygninger, hvor luftkvalitet er en prioritet.

Moderne ventilationsrør er lavet af materialer, der modstår korrosion og slid, hvilket sikrer lang levetid og minimale vedligeholdelseskrav. Dette kan være en betydelig fordel i både kommercielle og private ejendomme.

Specifikationer for Duka ventilationsrør 108783

  • Materiale: PVC
  • Tykkelse: 2 mm
  • Diameter: 100 mm
  • Længde: 1000 mm
Anchor for upsale scroll

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.