Brusearmatur findes i forskellige designs

Brusearmatur findes bl.a. fra Float, Hans Grohe og hg croma. Brusearmatur hos 10-4.dk findes i et bredt design udvalg og giver dig mulighed for at finde dit nye brusearmatur.

Se også vores udvalg af badeværelsesarmatur | Køkkenarmatur

Filter:
Sortering:
18 produkter

Stort udvalg i brusearmatur

10-4.dk har et bredt udvalg af brusearmatur fra flere forskellige leverandører.

SaniScan brusearmatur

SaniScan, der har mere end 30 års erfaring, er kendetegnet ved badeværelsesprodukter af høj kvalitet. Produktprogrammet omfatter blandt andet badeværelsestilbehør - heriblandt brusearmaturer, der forhandles af 10-4.dk.

SaniScan har særlig fokus på innovation og produktudvikling, hvilket resulterer i funktionelt design til fornuftige priser. SaniScan sætter stor fokus på.at forbrugerne skal have mulighed for at sætte deres personlige præg på baderummet, ligesom de skal have råd til at skifte stilen igen, når trenden skifter.

SaniScans sortiment inden for brus er bredt og dækker mange behov. De forskellige brusehoveder haves med 1, 3 eller 5 stråletyper.

Udover det haves lang række features som regulerbare brusestænger og holdere til brusehoveder, sæbeskåle og brusehoveder med supernobs. 
SaniScan har ydermere forskellige brusestangsæt med vandsparefunktion.
 

Hansgrohe brusearmatur

Hos Hansgrohes er de vigtigste grundsætninger fair entrepreneurship, bæredygtig økonomisk aktivitet og ansvarsfuld ledelse af medarbejderne. Men engagementet ophører ikke ved kanten af firmaområdet. Det strækker sig langt ud i samfundet og støtter de mest forskellige, vigtige ting – Hansgrohe går i front for samfund, miljø og sport.

Når Hansgrohe produktudvikler, er det for at udvikle design-orienterede produkter af høj kvalitet. For trendsættende badkoncepter og miljøvenlig sanitetsteknik. Opskriften på fremgang er for Hansgrohe innovation, der bygger på tradition, kombineret med en bæredygtig tænkemåde – og beriget med en stor lidenskab for elementet vand. 

Unikt for Hansgrohes brusearmaturer er, at man kan se og mærke forskellen. En bruser er en bruser, lige indtil man har prøvet Hansgrohes produkter. Produkterne spiller på et flot design og bredt sortiment, den teknologiske perfektion og komforten, det lave forbrug og miljøvenligheden. 
 

Seko brusearmatur

Seko ønsker at være den foretrukne leverandør til Gør Det Selv branchen.

Seko har mere 35.000 lagervarer til din rådighed – og med et stærkt sortiment inden for kendte mærkebrands, egne mærkebrands og et bredt pakket sortiment af blistervarer, har Seko, hvad du leder efter.

Seko leverer kvalitetsprodukter. Alle produkter kvalitetsprøves og undergår skarp kontrol, før de lanceres på det danske marked. En række af de prøver produkterne gennemgår skal sikre, at der ikke udledes skadelige materiale fra metallet til drikkevandet.

Seko er en del af Brødrene A & O Johansens A/S – en grossistvirksomhed indenfor byggeriet med næsten 100 års erfaring indenfor feltet. Dette er din garanti for flotte og holdbare produkter.

Har du brug for andre armaturer eller vandhaner?

Hos 10-4.dk har vi et stort udvalg af forskellige armaturer. Du kan her se alle armaturer eller vores badeværelsesarmaturer.

Køb brusearmaturer til skarpe priser på 10-4.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.