Stanley værktøjskasser og -opbevaring

Stanley har produceret værktøjskasser og opbevaringsløsninger i 170 år og er kendt for innovative løsninger i højeste kvalitet til brug for både professionelle håndværkere og gør-det-selv folk. Se det store udvalg og læs mere om Stanley® opbevaring og Stanley® Fatmax Pro Stack opbevaringssystem nedenfor.  

Filter:
Sortering:

Ingen produkter matchede din søgning eller filter

0 produkter

Stanley værktøjskasser og opbevaring

Stanley tilbyder et komplet sortiment af opbevaringsmuligheder og værktøjskasser udført i af plast-, metal- og tekstil. Værktøjskasserne findes i mange forskellige størrelser og designs, så der findes en løsning, der passer til alle behov.

Fælles for alle Stanley opbevaringsløsninger er, at de er lavet af solide og langtidsholdbare materialer, der tåler at blive brugt hver dag. Alle Stanley værktøjskasser og opbevaringsløsninger er testet, bla. med belastning af vægte, for at sikre faste, stærke og holdbare produkter.

Stanley Fatmax Pro-Stack opbevaringssystem

Stanley TSTAK serien har skiftet navn til Stanley Pro-Stack. Sortimentet er samtidig udvidet for at imødekomme kravene fra de mange professionelle brugere. Den nye Pro-Stack opbevaringsserie er fuld kompatibel med Stanley TSTAS-serien, så du kan bruge og kombinere produkterne på tværs af hinanden som et universelt opbevaringssystem.

Stabelbar opbevaringsløsning for professionelle

Pro-Stack er det lås- og stabelbare opbevaringssystem, der kan tilpasses dine behov. Takket være det super fleksible opbevaringssystem, bliver det nemmere for dig som professsionel håndværker at pakke dit værktøj, når du skal ud på opgaver. 

Med Stanley Pro-Stack får du:

  • Maksimal fleksibilitet takket være det modulopbyggede design, der kan stables og kombineres, præcis som du har brug for det
  • Mulighed for nem transport med trolley værktøjskasser 
  • Robust kvalitet der kan holde til at blive brugt på byggepladsen

Se videoerne og få et indblik i, hvor smart din opbevaringsløsning kan blive med Stanley Pro-Stack

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.