Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Shampoo

Efter en hård arbejdsdag skal der naturligvis være plads til lidt selvforkælelse, og et langt varmt bad med en god shampoo fra 10-4 er en prisvenlig løsning. Her på siden finder du langtidsholdbare og plejende produkter fra førende mærker som AXE, Dove, Head & Shoulders, Neutral, L'Oréal, Schwarzkopf og Sebastian m.fl. Uanset om du prioriterer velduft eller allergivenlighed, finder du det du søger herunder.

produkter

Hvorfor sælger 10-4 shampoo?

Du undrer dig måske over, hvorfor et byggemarked sælger hårprodukter. Det er en fair observation, og vi skal da heller ikke være sene til at medgive, at vi er mest kendte for vores salg af byggematerialer og elværktøj. Samtidig gør vores vestjyske rødder, at vi er stærkt drevet af købmandskab, og altid på jagt efter det gode tilbud. 10-4.dk er således blevet en ”one stop shop”, og det giver dig en række fordele, da du til enhver tid vil finde kvalitetsprodukter til både arbejde og fritid. Med andre ord, sagt på godt dansk: Work hard, play hard.

Sundt og velplejet hår med 10-4

Charme, selvtillid og lækkert hår er præcis hvad du får med de anerkendte produkter, vi fører her på siden. Hvad enten du har brug for 100 ml shampoo til lejlighedsvis hårvask eller 1,5 l til den daglige soignering, har vi med sikkerhed størrelsen til dit behov.

Vi har nøje udvalgt en række kvalitetsshampooer, fra Garnier og Franck Provost til Sanex, så du let kan holde dit hår i fin form, uden at skulle sprænge budgettet. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.