Plus Trend hegn 16411-1 55x140/110cm sort polyrattan

Plus Trend hegn 16411-1
  • Varenummer: 1506335
  • EAN: 5703393164117
625,00kr.
pr. stk.
På fjernlager 1-5 hverdage Fragtpris: 499,00
Husk også
Varenummer
Pris:

Produkt
Plus Trend hegn sort polyrattan (PE cane) 16411-1 er et hegn, der kan bruges alle steder. Plus Trend hegn er lavet af polyrattan med rammer af alminiums rør med indvendig forstærkning. Plus Trend hegn er håndflettet, hvorfor uensartethed kan forekomme. En vis afblegning må forventes med tiden grundet UV-stråler. Plus Trend hegn er vedligeholdelsesfrit og pænt. Det fås i 3 forskellige højder med mulighed for at "trappe ned". Du kan både stille den på flytbare fødder eller have den til at stå stationært.

Specifikationer

  • Producent: Plus
  • Model: Trend
  • Materiale: Sort polyrattan
  • Bredde: 55 cm
  • Højde: 140/110 cm
  • Varenummer: 16411-1

Tilbehør
Til Plus Trend hegn skal bruges elementbeslag ved montering af hegnet. Af stolper kan man f.eks. vælge de omlimet eller compositstolpen. Ved køb af compositstolpen skal der tilkøbes skruer. Ved en stationær løsning anbefaler vi at grave stolpen 90 cm. ned i jorden.

Generelt ved opsætning af hegn
Breddemål er afstanden mellem stolperne. I dette mål er taget højde for montagebeslag. Da bredden kan variere nogle få mm pga. svingende fugtighed i træet, anbefaler vi at veksle mellem stolpe og hegn ved opsætningen og ikke montere alle stolper først. Dette gør sig også gældende, hvis man vælger en anden type beslag end det anbefalede. Generelt er de effektive mål 12mm mindre, dog er målene på flg. produkter de effektive mål: Slot, Palæ, Rom og Fyn hegn. For Port hegn er de effektive mål på hegn og låger 15mm mindre. Ret til målændringer forbeholdes. Skråelementer til hegn: Ved opsætning af skråelementer i hegnsforløb vil der være forskel på højre- og venstrevendte elementer.

Anchor for upsale scroll

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.