Plus Plank profilhegn 17774-15 174x166cm sort

Plus Plank profilhegn 17774-15
  • Varenummer: 1881717
  • EAN: 5703393728906
1.650,00kr.
pr. stk.
På fjernlager 1-5 hverdage Fragtpris: 499,00
Husk også
Varenummer
Pris:

Produkt
Plus Plank profilhegn trykimprægneret grundmalet sort gran 17774-15 er et hegn, der kan bruges alle steder. Som skel til naboen, ved forhaven, indhegning af terrassen eller opbygning af hyggekrog/udekøkken. Fremstillet af langsomt voksende gran fra det nordlige Sverige, hvilket giver træet stor styrke og lang holdbarhed. Den lukkede cellestruktur gør, at plankeværket stort set ikke optager vand. Fås i trykimprægneret eller trykimprægneret/grundmalet sort i færdig lavet sektioner i 3 forskellige størrelser. Lågerne tilbydes i 2 forskellige størrelser. Løse brædder og stolper kan også købe til byg-selv efter eget behov.

Download Plus hegns beregner til "byg-selv".

Bemærk: Det anbefales, at du efterbehandler hegnet før eller efter opsætning, da hegnet kun er grundbehandlet. Derved opnår du den bedste levetid. 

Vi anbefaler, at du bruger Plus lasurfarve eller et lignende produkt. Plus lasurfarve kan anvendes til både hegn og havemøbler. 

Specifikationer

  • Producent: Plus
  • Model: Plank profilhegn
  • Materiale: Trykimprægneret grundmalet sort gran
  • Bredde: 174 cm
  • Højde: 166 cm
  • Varenummer: 17774-15

Tilbehør
De løse brædder skal sættes ned i sporene i profilstolpen, hvor de skrues fast, hvorfor hegnsbeslag ikke skal tilkøbes. Stolpefoden støbes i jorden eller på stolpefod. Afslutningsvis sættes topafslutning, så stolpetoppe er ikke mulige. Tilkøb af skruer er nødvendigt ved køb af Plus Klink færdigløsning. Plus Klink hegn er kun grundmalet, og skal derfor behandles før eller efter opsætning.

Generelt ved opsætning af hegn
Breddemål er afstanden mellem stolperne. I dette mål er taget højde for montagebeslag. Da bredden kan variere nogle få mm pga. svingende fugtighed i træet, anbefaler vi at veksle mellem stolpe og hegn ved opsætningen og ikke montere alle stolper først. Dette gør sig også gældende, hvis man vælger en anden type beslag end det anbefalede. Generelt er de effektive mål 12mm mindre, dog er målene på flg. produkter de effektive mål: Slot, Palæ, Rom og Fyn hegn. For Port hegn er de effektive mål på hegn og låger 15mm mindre. Ret til målændringer forbeholdes. Skråelementer til hegn: Ved opsætning af skråelementer i hegnsforløb vil der være forskel på højre- og venstrevendte elementer.

Monteringsvejledning Plus Plank profilhegn

Anchor for upsale scroll

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.