Tralleanretterbord

Plus tralleanretterbord kan ligesom andre Plus møbler bruges både inden- og udendørs. Den kan både bruges som anretterbord ved siden af grillen, og som opbevaringsplads til f.eks. blomster og mindre redskaber. Indendørs kan Plus tralleanretterbord bruges som reol.

Filter:
Sortering:
1 produkter

Hvad er et grill tralle anretterbord?

Et Plus tralle anretterbord refererer til et specifikt type anretterbord, der er designet som en tralle. Et anretterbord er normalt et møbel, der bruges til servering af mad eller til at præsentere og arrangere forskellige genstande som dekorationer eller retter under fester eller begivenheder.

Når det er udformet som en tralle, betyder det typisk, at anretterbordet har hjul, så det let kan flyttes rundt fra sted til sted. Dette gør det nemt at transportere mad, drikkevarer eller andre genstande mellem køkkenet og spiseområdet eller serveringsområdet.

Et Plus tralle anretterbord kan variere i design og materialer afhængigt af producenten og den specifikke model. Det kan være lavet af træ, metal eller en kombination af materialer og kan have forskellige funktioner som hylder, skuffer eller bakker til opbevaring eller præsentation af mad eller andre genstande. Hos 10-4.dk er anretterbordet i tralle i grundmalet drivtømmerfarve eller sort. Har du købt havemøbler af træ, er det en god ide at vedligeholde dem med f.eks. Gori træolie.

Hos 10-4.dk finder du også trallebænke som matcher tralleanretterbordet.

Plus tralleanretterbord - Køb online på 10-4.dk

Grill tralle anretterborde på tilbud og til billige priser

Vi har hos 10-4.dk altid gode priser, tilbud og skarpe priser på Grill tralle anretterborde. For at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte modeller på kampagne, som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Søger du de bedste priser, kan du gå efter mærket: 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære modeller til de bedste priser. 

Hos 10-4.dk kan du købe Bord-/bænkesætCafésætHavemøbelsætHavebordeHavestoleHavebænk/havesofaHængekøje/hængesofaHyndebokseParasolPlankesætSiesta møbler,  Småborde og planteborde, Tralleanretterbord, SolsengeHynder.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4.dk er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den rigtige variant, der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.