Juliana Compact 8,2m² drivhus 3mm hærdet glas m/antracitpr.

F09566
Juliana Compact 8,2m² drivhus
 • Varenummer: 1653264
 • EAN: 5701701095665
17.740,00kr.
pr. stk.
På fjernlager 2-3 uger Fri fragt
Husk også
Varenummer
Pris:

Produkt
Juliana Compact drivhus 8,2 m2 med 3 mm hærdet glas og antracitgrå profiler model F09566 er til dig, der ønsker et lille drivhus til at dyrke tomater, agurker, chili, peberfrugter eller de blomster, der normalt har svært ved at klare det omskiftelige danske klima. I så fald har Compact-modellerne fra Juliana den helt rigtige størrelse. Den gode sidehøjde og totalhøjde giver en god rumfornemmelse og gode arbejdsforhold. Juliana Compact er tiltænkt den kræsne forbruger, der ønsker et mindre drivhus, men som gerne vil betale for kvalitet, gode funktioner og lækkert design.

Juliana Compact drivhusene som ses her på 10-4.dk er alle en del 2014-serien, hvor profilerne er gjort kraftigere for bedre at kunne modstå de storme, der med efterhånden jævne mellemrum rammer Danmark.

Juliana Compact drivhus 8,2 m2 med 3 mm hærdet glas og antracitgrå profiler er produceret med en gedigen, hængslet dør i en stalddørskonstruktion, som sikrer mulighed for ekstra ventilation i drivhuset uden at give eksempelvis hunde og katte adgang. Derudover er døren forsynet med lås. På vinduet kan monteres en automatisk vinduesåbner, der sikrer god ventilation i drivhuset, når temperaturen stiger og falder.

Dette drivhus er produceret i farvekombinationen antracitgrå/sort, men Compact drivhusene findes også i farvekombinationen alu/sort. Vinduer, døre, tagrender og topbeslag er alle i farven sort, mens aluprofilerne kan fås i alufarve eller antracitgrå. Endvidere er dette drivhus med 3 mm hærdet glas men her kan man alternativt vælge mellem 3 mm glas, 6 mm polycarbonat eller 10 mm polycarbonat.
 
Vi anbefaler at tilkøbe et galvaniseret stålfundament, der giver ekstra 12 cm højde i huset. 
 
Juliana Compact fås i tre størrelser: 5,0 m², 6,6 m² og 8,2 m².

NB. Vi gør opmærksom på, at reklamation vedrørende defekte drivhusglas skal ske senest 7 dage efter varemodtagelse for at være gældende.

Specifikationer

 • Størrelse: 8,2 m²
 • Længde: 368 cm
 • Bredde: 224 cm
 • Taghøjde: 226 cm*
 • Sidehøjde: 152 cm*
 • Materiale: 3 mm hærdet glas
 • Farve: Antracitgrå/sort
 • Model: F09566

  * Højden er angivet inklusiv 12 cm stålfundament.

Klik her for at finde montagevejledningen

På udkig efter et andet produkt?

Se hele vores udvalg af Juliana drivhuse

Anchor for upsale scroll

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.