Julegaver byttes helt frem til den 31. januar 2023

Trækul og træbriketter

Trækul og træbriketter er velegnede til stegning blandt andet i grillen. Vores restaurationstrækul er produceret af bøg og egetræ og vores trækulsbriketter er produceret af bøgetræ. Begge er CO2 neutrale.

produkter

Trækul og træbriketter af den bedste kvalitet

Vores højkvalitets trækul og træsbriketter er fremstillede af mellemeuropæisk bøg- og egetræ og er velduftende og knitrer hyggeligt. Bøg- og egetræ vokser ikke i tropisk skov (regnskov), og skal derfor ikke forveksles med en tropisk træart. Til forskel fra hvis du bruger stenkul, så undgår du den lidt sure smag og så er de CO2 neutrale. Den bedste grillsmag opnår du ved at bruge trækul og trækulsbriketter produceret på løvtræ og så er de også velegnede til langtidsstegning.

 

Forskellen på vores trækul og træbriketter

Restaurationstrækul er produceret af løvtræ (bøg og egetræ) og er hurtigt antændelige og giver en jævn varme op til 375 gr. Brændværdien er 30.000-31.000 kj/kg. Optænding klares på ca 15 min.

Trækulsbriketter er produceret af bøgetræ og er hurtigt antændelige og giver en jævn varme op til 350 gr. Brændværdien er 26.000-28.000 kj/kg. Optænding klares på ca 15-20 min.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.