Plæneklipper batteri

En plæneklipper på batteri passer godt til de små til mellemstore haver. Ligesom den eldrevne version, så larmer den kun lidt, er let at manøvre og kræver kun et minimum af vedligehold. Men enkelte modeller på batteri er sågar nogle af de mest kraftfulde.

Filter:
Sortering:
57 produkter

Plæneklippere med en ekstrem kraft på batteriet

Det kan være svært at vælge plæneklipper, da de forskellige versioner har hver sin styrke. Plæneklipperen på batteri har oplevet en udvikling mod at have fået en ekstrem kraft på batteriet og kendetegnes ved at være let komme rundt i både små og større haver uden meget støj.

Særlige fordele ved plæneklipperne på batteri i vores udvalg:

 • Let knivudskiftning - uden brug af værktøj
  • Er knivene blevet sløve, er det rart både hurtigt og let at kunne skifte dem. I mange af vores modeller kan det gøres uden brug af værktøj.
 • Justerbar højdeindstillinger
  • Mange af vores modeller har flere forskellige højdeindstillinger, så du kan tilpasse den din egen højde
 • Intelligente batterier
  • Flere batterier er udviklede til at kunne slatlades uden at batteriet har en huskefunktion. Desuden arbejder mange mærker med at batterierne 'snakker sammen' med laderen så laderen kan lave en optimal opladning så batteriet holder længere og har højere ydeevne.
  • Flere mærker arbejder med genbrug af batterier og ladere på tværs af værktøjerne, så du kan arbejde effektivt med et sæt i plæneklipperen og enten have et sæt klart til brug eller til ladning. Og på et andet tidspunkt kan du opleve samme fordel ved brug af et el-værktøj.
 • Store kræfter i batterierne
  • Plæneklippere på batteri er velegnede til de små haver men grundet muligheden for at bruge flere batterier ad gangen  f.eks. 2 stk. 18V batterier eller bruge større batterier helt op til 48V, så kan plæneklippere på batteri klare haver helt op til 800 m2. Dog kan enkelte modeller på batteri klare op til 2000 m2 og 2300 m2 og sågar græsplæner op til 6900 m2 som du kan se ved at bruge filteret havestørrelse.
 • Modeller med og uden batteri og lader i pakkerne
  • Du kan få flere modeller hvor batterier og lader er med i pakken men hvis du har batteri og lader på lager i forvejen har vi også et stort udvalg af plæneklippere på batteri hvor det er tilkøb. Så kan du i vid udstrækning undgå at købe noget du har i forvejen.

Stort udvalg af el-plæneklippere fra bl.a. Bosch, Makita & Flymo hos 10-4

Hvis du vil vide mere om hvilke fordele der er ved plæneklippere med bagudkast, bioklip og sideudkast, så kan du få mere viden i vores guide til hvad er bioklip og hvilke fordele får du i græsplænen?

Selvkørende eller ej?

At plæneklipperen kan køre selv, kan være særligt nyttigt når der er tale om større græsplæner, der skal klippes til eller hvis græsplænen har en skråning eller hældning. Her kan arbejdet blive særligt hårdt, hvis du selv skal skubbe den rundt – også selvom du kun har en mindre plæne.

Fandt du ikke den rigtige model kan du finde hele vores udvalg af plæneklippere her.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Er du i tvivl om, hvilken model du skal vælge? Hos 10-4 sidder vi klar til at hjælpe dig med at finde lige den el-plæneklipper du har brug for.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.