El kædesav

Eldrevne kædesave er ved at blive en seriøs udfordrer til den stærke benzindrevne kædesav og kan klare de fleste opgaver, som en benzindreven kædesav kan.

Læs mere nedenfor

El kædesave fra flere forskellige mærker

Sortering:
produkter

Eldreven kædesav

Der er en masse fordele, ved at investere i en ledningsdreven kædesav og rent ydelsesmæssigt, kan de eldrevne kædesave med høje watts, hamle op med de benzindrevne. Du bør dog overveje, hvor tit du skal bruge maskinen og hvor kædesaven skal benyttes.

Skal du transportere og bruge maskinen hyppigt på forskellige steder, så er en benzindrevet måske de rigtige valg, da du ikke er afhængig af en strømkilde.

De ledningsdrevne kædesave er dog optimale ved steder, hvor der er en strømkilde og så vejer de generelt mindre, hvilket er en stor fordel, når man skal bruge kædesaven over længere tid.

De batteridrevne kan benyttes alle steder og her er du hverken afhængig af strømkile eller benzin. Du skal bare huske, at lade batteriet op inden og eventuelt tage et ekstra med, hvis opgaven kræver længere tid.

Eldrevne kædesave er nemme at starte op, hvor det kan være svært at starte en benzindreven op. Især om vinteren er dette en fordel.

Hvad kan du benytte kædesaven til?

Afhængig af hvad dit formål er med en kædesav, skal du vælge den kædesav, som passer til dit behov. Skal du fx bruge kædesaven til, at skære i mindre grene, kan en akku dreven kædesav nem klare opgaven. Med højere volts kan den akku drevne også klare svære opgaver.

Skal du derimod bruge kædesaven til mere krævende opgaver, er en ledningsdreven kædesav et godt valg.

Vil du ikke have en kædesav med ledning eller benzin, men derimod en på batteri, er en 48v fra Stiga og 54v fra DeWALT en særdeles stærk maskine, som kan bruges til de fleste opgaver.

Funktioner eldrevne kædesave skal have

Inden du vælger din næste eldrevne kædesav er der nogle funktioner, som du skal overveje om, du får brug for.

  • Sværdlængden er vigtig i forhold til, hvor store emner, du skal skære i. Du bør overveje hvilken længde du har behov for
  • Ergonomisk design med gummibelagt greb. Dette øger arbejdskomforten ved brug af maskinen
  • Sikkerheden skal være i top og derfor skal kædesaven være udstyret med en kædebremse funktion

Tilbehør til kædesave

Når du skal investere i en ny batteridreven kædesav, skal du tjekke om der medfølger batteri til kædesaven. Hvis der ikke medfølger batterier, skal du tjekke om dine nuværende er kompatibel med kædesaven.

Sikkerhedsudstyr som hjelm, handsker og høreværn for øget sikkerhed ved brug er kædesaven.

Spørgsmål?

Hos 10-4 får du altid et godt tilbud på el kædesave. Har du brug for at stille spørgsmål omkring hvilken kædesav, som passer til dine behov, så skriv en mail eller ring til 10-4.

Vi er klar til at hjælpe dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.