Timberman trægulve

Danske Timberman er garant for stærke og holdbare produkter. På 10-4.dk kan du bestille gulve i eg, ask, fyr, merbau med flere. Vi forhandler både 3-stavs parket, slotsplank, marineplank, villaplank samt mange andre typer af gulve. Med mulighed for at vælge både olie- og lakbehandlede trægulve, vil du med al sandsynlighed kunne finde et Timberman gulv, der matcher dine ønsker.

Filter:
Sortering:
22 produkter

Timberman trægulve er et stærkt og holdbart produkt

Når du køber et Timberman trægulv er du sikker på at få et stærkt og holdbart produkt i en høj kvalitet. Alle Timberman trægulve er gennemtestede, flotte og nemme at lægge så du får et tidløst æstetisk udseende i ethvert rum. Et Timberman trægulv leveres i en høj og ensartet kvalitet, hvor der i udvælgelse af råtræ, træets nedtørring, produktion og overfladebehandling er taget højde for de ting, et trægulv kan blive udsat for og skal kunne holde til.

Herudover er gulvet let at montere, pleje og vedligeholde. F.eks. er gulvene behandlet med "Easy To Clean" overfladebehandling, så rengøringen bliver nemmere. Se video herunder:

Hvorfor vælge et trægulv fra Timberman?

 • Timberman anvender kun gode råvarer fra legalt fældede træer til produktion af trægulve.
 • Slidstærke olieoverflader med enten hvid naturolie eller naturolie, som anbefales til mindre befærdede rum, hvor ønsket om et godt indeklima spiller ind.
 • Slidstærke lakoverflader med mathon lak, som anbefales til mere befærdede rum, hvor der stilles krav om høj slidstyrke og let vedligeholdelse.
 • Nem og hurtig lægning takket være det patenterede clic-system, der gør gulvene nemme at lægge uden brug af lim og med minimalt brug af værktøj.
 • 30 års garanti.
 • Timbermans trægulve er produceret specielt til det skandinaviske marked, og de tåler alle at lægge på godkendte gulvvarmesystemer.
 • Få god inspiration til dit valg af gulv hos Timberman.
 • Alle Timberman trægulve er CE-mærkede og er i øvrigt produceret efter nationale og internationale CEN-normer.

Se mere om fordelene ved Timberman herunder:

Udvalget af Timberman trægulve

Vores udvalg af Timberman gulve består af:

 • Wideplank
 • Slotsplank
 • Plankegulv
 • Parketgulv
Wideplank

Wideplank er, som navnet også antyder, brede planker med en bredde på helt op til 260 mm. Dette giver plankerne et mere råt udtryk. Derfor, skal du have det flotteste udtryk med disse planker, er det en god ide at lægge det i store rum, med ubrudte flader. Wideplank fås i både eg og douglas.

Slotsplank

Med Slotsplank får du et både lækkert og eftertragtet udtryk, som boede du på et slot. Brædderne har bl.a. tydelige åretegninger og naturlige knaster, som alt i alt giver en meget rustik stil. Gulvet fås i vores sortiment både i eg og fyr.

Plankegulv

Timberman plankegulve kan lægges i store dele af huset, og dermed skabe noget større sammenhæng mellem de enkelte rum. Herud over er fordelen at gulvet både er robust, har lang holdbarhed og stabilitet. Plankegulvet fås i både ask og eg.

Parketgulv

Parketgulve er særligt modstandsdygtige overfor både ridser og generelt slid, da de er overfladebehandlede med ultramat lak. Herud over er gulvet opbygget i tre lag, der giver et yderst stabilt gulv. Sidst, men ikke mindst, har gulvet lang holdbarhed. Parketgulvet fås både i merbau og ask.

Spørgsmål? Få hjælp her!

Har du fået svar på dine spørgsmål om Timberman trægulve? Hos 10-4 sidder vi klar til at svare på alle dine spørgsmål, og til at guide dig til det rigtige valg for dig.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Timberman trægulve i høj kvalitet til billige priser på 10-4.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.