Moland trægulve

Her finder du vores store udvalg kvalitetsgulve fra danske Moland. På 10-4.dk finder du Moland gulve i flere forskellige materialer, overfladebehandlinger, type og meget mere. Uanset hvilke gulv du vælger, er du sikret den højeste kvalitet. Vi leverer alt fra vinylgulve, parketgulve, sildebensparket til plankegulve. 

Læs mere om Moland trægulve nedenfor

Moland trægulv i høj kvalitet

Filter:
Sortering:
53 produkter

Lamelgulve af træ i en ypperlig kvalitet

Moland gulve møder du overalt. I store boligbyggerier, erhvervsbyggerier, forretninger, kulturhuse, institutioner og ikke mindst i private boliger. Kig dig omkring hos naboerne - der er sikkert en eller flere, der har et Moland gulv.

Sortimentet er bredt og i konstant udvikling, idet Moland hele tiden følger trenden på boligområdet, såvel som de nyeste udviklinger inden for teknik og overfladebehandlinger.

Her på siden finder du et stort udvalg af Molands euroloc serie, som er den mest populære produktgruppe. Lamelgulvene findes i flere forskellige slags træ, og her kan du finde gulve i både eg og ask.

Vi har ovenfor oplyst priserne per kvadratmeter, så du nemt kan finde ud af hvor meget gulv du skal bruge, og hvor meget det kommer til at koste.

Vores udvalg af Moland trægulve

  • Parketgulve
  • Plank/Wideplank
  • Stavparket
  • Flex Parquet
  • Laminatgulve
  • Purline Organic Floring
Parketgulve

Molands parketgulve består af 3-lags lamelparket, der giver et både ekstra holdbart og formstabilt gulv, der er både sikrer at gulvet er mindre udsat for sprækker og revner - og tilmed også let at lægge.

Molands udvalg af parketgulve består af hhv. ask, ahorn, merbau, valnød og bøg.

Plank/Wideplank gulve

Plankegulvene fra Moland fås fra 148mm og op til 300 mm (Wideplank). Plankegulvene fås i både ask, valnød, fyr og merbau, der hver især har forskellig struktur og overflade. Vælg lige det gulv, der passer bedst til dig og din smag.

Stavparket

Stavparketgulvet er et både unikt og kreativt gulv, der både fås i en traditionel og en bred udgave.

Ligegyldigt om du vælger Oxford- eller Cambridge-udgaven, er gulvet opbygget af 2-lags-konstruktioner og slidstærkt egetræ på toppen.

Flex Parquet

Flex Parquet kaldes også højkantparket, og består af flotte, massive egetræsstave, der giver et flot, moderne og stilfuldt look.

Flex Parquet passer godt til kontorer, butikker og andre sådanne steder, hvor der er stor belastning - og hvor der dermed kræves et gulv med massiv styrke.

Laminatgulve

Molands laminatgulve består af brede, elegante planker og moderne fliser, og er udført i flot kvalitet i nutidigt design.

Gulvet er særligt stærk og falmer ikke, på trods af solens stråler ind af vinduet. Herud over har gulvet en autentisk tekstur og giver en både varm og hyggelig atmosfære i hjemmet

Purline Organic Floring

Purline Organic Floring er et 100% organisk produkt baseret på raps, ricinusolie og kridt.

Overfladen på gulvet er både blød og elastisk, og er særligt behageligt at gå på.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Har du fundet frem til, hvilket Moland trægulv, du skal vælge? Hvis ikke, sidder vi klar til at hjælpe dig med at finde frem til det gulv, der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.