Dewalt vinkelsliber

Vinkelslibere fra Dewalt udmærker sig bl.a. på batteriet, der indeholder den effektive XR Li-Ion teknologi, samt på kvalitetskomponenter - herunder snekkehjul - som sikrer lang driftstid.

Effektiv ergonomisk eksekvering med Dewalt vinkelsliberen

Amerikanske Dewalt har udviklet en stribe højtydende vinkelslibere med op til 7.000 rotationer i minuttet, der leverer yderst præcise resultater. Og du kan trygt sætte din Dewalt vinkelsliber i gang med selv hårdt arbejde, da motoren er nedslidningsbeskyttet! Dewalt er bygget til at modstå hårdt arbejde uden at miste ydeevne. Samtidig får du en maskine som er ideel til præcisionsarbejde i metal og sten. Sidst men ikke mindst så kan dele udskiftes i Dewalt vinkelsliberen.

Alsidigt værktøj - skabt til skæring, slibning og polering

Med en Dewalt vinkelsliber har du et alsidigt værktøj som er skabt til skæring, slibning og polering. Du har derfor tre produkter samlet i én maskine, og så endda en kraftfuld og holdbar maskine. Dette værktøj er et must for professionelle håndværkere såvel som handymænd og gør-det-selv folk. 

Med en Dewalt vinkelsliber i hånden kan du klare mange forskellige opgaver - med de rette skiver kan du arbejde i bl.a.:

  • Beton
  • Granit
  • Sten
  • Jern
  • Træ

Og med de rigtige skiver kan du bl.a.:

  • Slibe
  • Skrubbe
  • Skære
  • Polere
  • Kappe eller børste 

Dewalt - Guaranteed tough

Dewalt er et meget anderkendt og populært mærke blandt professionelle håndværkere, og er det bedste sælgende mærke i Nordamerika i dag. Ydermere er virksomheden det hurtigst voksende mærke af professionel værktøj gennem de seneste 5 år.

Dewalt har eksisteret i over 70 år og har siden sin opstart tilegnet sig et rigtig godt ry inden for design, udvikling og produktion af kraftfulde maskiner. Stærk, kraftfuld, præcis, robust og pålidelig. Dette blev Dewalts varemærke. 

Gør dig selv en tjeneste og tilføj en Dewalt vinkelsliber til værktøjskassen.

Øvrige spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den Dewalt vinkelsliber, der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.