Specialiseret Starmix elværktøj leverer resultater 

Har du brug for ekstra kraft til at fjerne støv og skidt, og er du ikke typen der vil gå ned på udstyret? Så er Starmix støvsugere et godt sted at starte. Vi fører nemlig virksomhedens kvalitetsprodukter.

Filter:

Pålidelige Starmix støvsugere

Med tyske Starmix er du garanteret et rengøringsvenligt og sundhedsfremmende resultat, hvor støvpartiklerne i fx dit værksted ender i filtre og støvsugerposer frem for i kroppen. 

Byggestøv er sundhedsfarligt, og man risikerer at støvet spreder sig, hvis man ikke er opmærksom på at bruge effektive metoder og værktøjer til at begrænse det. Starmix støvsugere opsuger støvet fra elværktøj og er effektive til at fjerne partiklerne direkte ved kilden. Starmix støvsugere findes til henholdsvis 230V og 400V og til både tør- og vådsugning.

Om producenten

'Starmix udvikler og fremstiller innovative produkter, og har tæt på 100 års erfaring i hygienje-relateret og intelligent, støvfrit arbejde.

Virksomheden er - bl.a. takket være innovationer som gennemtænkte filtre - blevet synonym med højtydende støvsugere til både privat og industriel brug.

Se også udvalget af Worx elværktøj | Ryom elværktøj

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.