Bosch slagboremaskine

Hos 10-4 finder du både den grønne og blå serie fra Bosch, dvs. slagboremaskiner til både gør-det-selv projekter og professionel brug. Se hele udvalget herunder.

Læs mere om Bosch slagboremaskiner nedenfor

Filter:
Sortering:

Ingen produkter matchede din søgning eller filter

0 produkter

Uopslidelig tysk kvalitet

Med en slagboremaskine fra Bosch kan du løse selv de mest krævende skrue- og boreopgaver i træ og metal. Effektive, højtydende motorer, særdeles slidstærke komponenter, og avanceret teknologi beskytter din slagboremaskine mod bl.a. overbelastning.

Derudover har du mulighed for nemt at styre omdrejningstallet, så du får optimal kraft, uanset dit emne. En slagboremaskine fra Bosch skal opleves, og med 10-4 er du garanteret hurtig levering af dit nye elværktøj!

Forvent mere af dit elværktøj med Bosch

Mange lejligheder har betonvægge og hvis man forsøger sig med en almindelig skruemaskine, vil du stå tilbage med et ødelagt bor. Derfor er en Bosch slagboremaskine et perfekt værktøj, da det både kan fungere som slagboremaskine samt som skruemaskine.

Her på siden er alle slagboremaskiner akku, hvilket betyder at de bruger batteri og er lette både at håndtere og tage med. 

Bosch slagboremaskine til håndværkere og private

Da akku slagboremaskiner skal arbejde med så hårdført materiale, tærer det meget på batteriet og en batteritid kan være alt i mellem 15 og 30 min. Da dette ofte er et problem at maskinen går ud midt i et bor, er der ved hver Bosch slagboremaskine et ekstra batteri med.

Bosch' maskiner er kendt for, sammen med deres gode kvalitet, at have et flot design og være egonomiske. Det er også tilfældet ved Bosch slagboremaskiner, som har gummibelægning ved håndtaget, hvilket gør den mere behageligt at betjene.

Bosch slagboremaskiner er blandt det mest populære elværktøj på markedet, og med prismatch fra 10-4 får du din nye maskine til landets laveste pris.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den slagboremaskine, der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os idag - vi glæder os til at høre fra dig!

Se også vores udvalg af Bosch stiksave eller hele vores udvalg af Bosch elværktøj her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.