Metabo kap-/geringssav

Med en Metabo kap-/geringssav kan du effektivt oversave emner af fx træ og plast. Saven, der tilnærmelsesvist fungerer som en gammeldags brødmaskine - og dermed er særdeles brugervenlig - har en række smarte funktioner, såsom indbygget arbejdslys og integreret skæredybderegulering.

Hvad er dit formål?

En Metabo kap-/geringssav er en brugervenlig sav, som b.la anvendes til at save i træ, plastmaterialer, kunststoffer og coaterede paneler, alt afhængig af hvilken model du vælger. Nogle modeller er beregnet til at save i profiler, stænger af stål, støbejern, aluminium og rør af stål.

Læs produktbeskrivelsen af hver model, for at finde ud af, hvad den enkelte model er beregnet til at save i.

De fleste Metabo kap-/geringssave har en lav vægt, hvilket letter transporten af kap-/geringssaven, når du skal have den med på farten. Ved brug af ergonomisk greb, kan du nemt flytte kap-/geringssaven rundt på byggepladsen eller værkstedet.

Hvilke funktioner skal en kap-/geringssav fra Metabo have?

Skal du save i brede emner, skal du se efter om kap-/geringssaven har trækfunktion. Med funktionen udvides den mulige skærekapacitet og dermed bliver anvendelsesområdet med fleksibelt. Denne funktion muliggør at du både kan save i små og brede save emner. Har kap-/geringssaven laser, giver det en præcis visning af skærelinjen.

En anden funktion, som er med til at give en mere præcis visning af skærelinjen er det indbyggede lys, som giver en bedre sigtbarhed under arbejdet.

For renere luft på værkstedet er en spånsæk på kap-/geringssaven en god funktion at have. Man undgår dermed, at have for meget rengøring efter arbejdet.

Hvilket tilbehør bør du investere i til din kap-/geringssav?

Tilkøber du et Metabo understel til din kap-/geringssav så giver det dig fordele. Herunder kan nævnes:

  • Med et understel er der mulighed for, at udføre endnu flere forskellige opgaver
  • Understellet giver en bedre arbejdsstilling
  • Understellet er foldbar og kan dermed nemt transporteres og opbevares
  • Et Metabo understel passer til alle Metabo kap-/geringsave og kan også bruges sammen med de fleste andre fabrikanter på markedet
  • Trolley funktion gør at understellet kan flyttes rundt
  • Med de indbyggede forlængere muliggøre, at arbejde med lange emner
  • Understellet har en universalholder til saven, hvor det ikke kræver værktøj til installationen

Spørgsmål?

Hos 10-4 får du altid et godt tilbud på Metabo kap-/geringssav. Har du brug for at stille spørgsmål omkring hvilken kap-/geringssav, som passer til dine behov, så skriv eller ring til 10-4. Vi er klar til at hjælpe dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.