Makita kap-/geringssav

En Makita kap-/geringssav er kendetegnet ved dens handy størrelse, gode vægtfordeling og naturligvis højtydende motor. Med avanceret konstantelektronik kan du bevare skærehastigheden uanset belastningen.

Hvad er dit formål?

En kap-/geringssav er et godt værktøj til, at kappe i brædder og stolper. Dette kan gøres i både lige snit og gering (smig). Makita kap-/geringssaven har geringsfunktion, hvilket betyder, at klingen kan drejes og dermed er der mulighed for, at skære i ikke-vinkelrette snit.

Afhængig af model kan en kap-/geringssav benyttes af professionelle på byggepladsen eller af gør-det-selv personen. Her skal man overveje, hvad opgaven kræver og hvor ofte man vil bruge kap-/geringssaven.

Med en kap-/geringssav fra Makita får du flere smarte funktioner som LED lys, laser markør og dobbelt udtræk som sikrer dig præcis skæring ved brug af kap-/geringssaven. 

Hvilke funktioner skal Makita kap-/geringssaven have?

  • Dobbelt udtrækningssystem for høj præcision ved skæring eller savning
  • Tosidet hældning gør arbejdet nemmere, når du skal skære i smig
  • Se om den enkelte kap-/geringssav har monteret LED lys. Dette gør opgaven nemmere at udføre, hvis du arbejder i områder med svag belysning
  • Integreret laserlys for mere præcis snit
  • Har du ofte behov for at flytte kap-/geringssaven er en model med lav vægt værd at foretrække  

Hvilket tilbehør til kap-/geringssaven skal du have?

  • Ved køb af et Makita understel kan du nemt montere kap-/geringssaven på stellet. Med integrerede oplæggere i begge sider, er bordet praktisk og betjeningsvenligt
  • En støvpose til savsmuldet. Dette gør rengøringen efter arbejdet nemmere
  • Medfølger batterier ikke til kap-/geringssaven, skal du tjekke om du har Makita batterier, som passer til maskinen. Mangler du batterier kan du her finde vores udvalg af Makita batterier.

Spørgsmål?

Hos 10-4 får du altid et godt tilbud på Makita kap-/geringssave. Har du brug for at stille spørgsmål omkring hvilken kap-/geringsav, som passer til dine behov, så skriv eller ring til 10-4. Vi er klar til at hjælpe dig.

Makita kap-/geringssave i høj kvalitet til billige priser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.