GeoFennel detektor

Med en GeoFennel metaldetektor kan du lede efter alle slags metaller, stort set uanset underlaget. Bliv klogere nedenfor:

Gå på opdagelse efter skjulte skatte

Med en detektor fra tyske GeoFennel kan du søge efter alle slags metaller, fx kloakdæksler, søm og vandrør, under jord, mudder, vand, sne og asfalt. Den professionelle detektor kan indstilles i højden 114-139 cm og der medfølger hovedtelefoner - så er du ikke i tvivl når du støder på skjulte genstande!

Hvilke fordele er der ved at bruge en Geo-Fennel detektor?

Geo-Fennel er en anerkendt producent af måleinstrumenter og udstyr. De lægger stor vægt på kvalitet og tilbyder professionel rådgivning samt omfattende service. Deres produkter er konstant tilgængelige, og de har kvalificerede fagfolk til rådighed for rådgivning, uanset om det drejer sig om anvendelse, teknik eller salg. Geo-Fennel værdsætter tradition og har høj kvalitet, godt pris-/ydelsesforhold og hurtig levering som centrale elementer i deres virksomhedsfilosofi. De prioriterer også et partnerskabsbaseret samarbejde med deres kunder. Desuden stræber Geo-Fennel efter at give professionelle brugere måleinstrumenter, der er nemme at bruge, leverer nøjagtige måleresultater under næsten alle forhold, og som er meget sikre. Som en del af deres forpligtelse tilbyder de 2 års garanti på alle deres enheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.