Bosch bajonetsav

Hos 10-4 finder du Bosch bajonetsave fra både den grønne gør-det-selv-serie, og fra den blå serie til professionelle håndværkere. Uanset hvilken model arbejdsopgaverne fordrer - og budgettet tillader - får du med Bosch bl.a. smarte litium-ion-teknologi, som gør, at din bajonetsav altid vil være klar til brug.

Bliv stærkt savende med Bosch

Du finder både Bosch bajonetsave med ledning og som akku-modeller hos 10-4. Er du meget på farten kan en batteridrevet model være at foretrække, og med bajonetsavenes smarte teknologi, kan du afkorte over 100 limtræsbjælker på en enkelt akku-opladning. 

Blandt Bosch bajonetsavenes smarte funktioner finder du også SDS-systemet, som gør det muligt at skifte savklinge uden brug af værktøj. Derudover, på udvalgte modeller, intelligent teknologi som sikrer optimal varmeafstråling, og som beskytter batteriet mod overbelasning, overophedning og dybafladning.

Effektivt værktøj til savning af både beton og stål

En bajonetsav er et effektivt værktøj til savning, som nemt skærer lige igennem materialer som beton og stål. Bosch bajonetsave er uden tvivl nogle af markedets stærkeste maskiner, som er en stor hjælp til især nedrivningsarbejde.

Uanset hvilken størrelse motor du har brug for, så kan du finde en bajonetsav der passer til dit behov herunder.

Ikke alene har Bosch produceret en lang række stærke bajonetsave. De har også produceret dem i et ergonomisk design, som giver dig den bedst mulige arbejdsoplevelse.

Bajonetsavene benyttes typisk til forholdsvis krævende arbejdsopgaver, hvor der skal lægges mange kræfter i. Derfor er det vigtigt at vurdere savens vægt, håndtag osv., som sikrer dig en ordentlig arbejdsstilling.

Bosch bajonetsave er meget langtidsholdbare, så du er sikret et værktøj der ikke skal skiftes ud i de næste mange år.

Se video om GSA 18V herunder:

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den Bosch bajonetsav, der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.