Bosch arbejdsradio

Savner du musik til arbejdet, kan du med fordel kigge efter en arbejdsradio fra Bosch. Her på siden finder du robuste arbejdsradioer, der kan holde til fald på op til 3 meter, og radioer med praktiske funktioner såsom integrerede stikdåser.

Filter:
Sortering:

Ingen produkter matchede din søgning eller filter

0 produkter

Øg arbejdsglæden med god lyd

Om du er til dansk pop eller om du er til tysk schlager, så kan du nu også høre det på arbejdet - såfremt du kan finde en radiokanal med netop det musik du søger. Ellers kan du jo selvfølgelig bare tilslutte din telefon eller andet via det AUX-kabel, der medfølger.

Med en radio fra Bosch får du høj lydkvalitet i solid indpakning. Affjedrede aluminiumsrammer og brugervenligt design er med til at løfte lydoplevelsen til nye højder.

Ekstremt holdbar arbejdsradio fra Bosch

Håndværkerradioer er generelt bedre beskyttet og kan tåle mere end almindelige radioer. Bosch radioer er særdeles holdbare og kan holde til fald fra op til 3 meter, alt efter hvilken model du vælger. Vores udvalg er også egonomisk designet, hvilket vil sige at de har behagelige håndtag og kan let transporteres rundt.

Arbejdet bliver mere behageligt med musik, om du står i haven eller med private projekter eller om du er håndværker og til dagligt står med kedelige opgaver.

Her på 10-4.dk kan du se vores udvalg af Bosch håndværkerradioer til de professionelle såvel som gør-det-selv manden.

Køb også udvalget af arbejdsradioer fra Dewalt og Makita.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.