Bosch Professionel arbejdslamper

Det er ærgerligt, når manglende dagslys hæmmer dit arbejde. Med en arbejdslampe fra Bosch Professionel, kan du selv styre hvornår du vil arbejde. En arbejdslampe er et praktisk redskab for både professionelle og handymænd, som har behov for at kunne udføre byggeprojekter, selvom solens stråler ikke længere kan lyse lokalet op.

Filter:
Sortering:

Ingen produkter matchede din søgning eller filter

0 produkter

Arbejdslamper fra Bosch Professionel giver effektiv oplysning

Det er vigtigt at du først sætter dig ind i, hvor stort dit behov er for en bruge en arbejdslampe. I vores sortiment finder du både lygter og deciderede lamper Skal du blot bruge lys til at kunne skrue, bore eller slibe, så kan du sagtens klare dig med en lygte. Skal du derimod male, nedbryde eller lignende, så skal du i højere grad have fat i en arbejdslampe, som kan oplyse et større område på én gang.

Arbejdslamperne fra Bosch findes både som batteridrevne og strømstyrede. De smarte akku batterier medfølger ikke, og skal derfor købes seperat. Men har du andre elværktøjer fra Bosch, kan det være at du kan genbruge dine batterier til arbejdslampen.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig til at finde lige den Bosch arbejdslampe, der passer til dig og dine behov.

Send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Se vores udvalg af Bosch bajonetsav

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.