Fodlister

Her finder du vores store udvalg af fodlister. Søger du en billig fodliste - det være sig en klassisk fodliste eller en almuefodliste - så finder du masser af billige fodlister i høj kvalitet på 10-4.dk.

Fodlister findes i mange forskellige varianter hos 10-4.dk

Fodlister, også kaldet fodpaneler, sikrer den pæne overgang mellem væg og gulv. Har du trægulv, er det især oplagt at bruge fodlisten til at skjule det lille mellemrum mellem gulvets afslutning og væggen, da trægulvet ikke må lægges helt tæt ind til væggen. Også ved gulve, hvor der er lagt gulvtæppe, er det oplagt at lave en pæn finish med en fodliste. Træfodlister har et naturligt udseende og varme, som kan tilføje karakter og elegance til ethvert rum. Træ er også et holdbart materiale, der kan males eller bejdses for at matche eller komplementere rummets indretning.

Udover den æstetiske funktion, har fodlisterne også den gevinst, at de sørger for en rengøringsvenlig overgang mellem væggen og gulvet, hvor der ellers let kan samles både skidt og støv. Derudover vil du opleve at fodlisten også beskytter din væg mod f.eks. stød fra støvsugeren.

Hvilken fodliste skal du vælge?

Fodlister findes i forskellige højder, og de findes med og uden profileringer. Da fodlisterne er med til at give et rum karakter, er det vigtigt, at du vælger en fodliste, der passer til det rum eller det hus, de monteres i.

For et traditionelt hjem kan man vælge fodlister med mere detaljerede og udsmykkede profiler, som tilføjer en klassisk charme. Til det moderne hus vil valget ofte falde på den enkle glatte fodliste uden profilering. Den glatte fodliste understreger de rene linjer, der typisk er i det moderne hus. Har du et ældre klassisk hus som f.eks. en murermestervilla eller en patriciervilla, er det en god ide, at vælge en profileret fodliste. Det samme gælder, hvis du har et rum, der skal have et mere klassisk udtryk. Du finder dem under navnet "almue fodlister".

Bemærk at fodlisterne kan fås i forskellige højder. Jo højere de er (gælder primært almuefodlisterne), jo mere karakter giver de til rummet. De høje fodlister giver endvidere en bedre beskyttelse af væggen.

Skal fodlisterne være i træ eller plastik?

Valget mellem fodlister i træ eller plastik afhænger af flere faktorer, herunder budget, vedligeholdelse og det overordnede udseende, man ønsker at opnå. Træfodlister er ideelle for dem, der søger et naturligt og klassisk udseende og er villige til at investere i et materiale, der kan kræve mere vedligeholdelse, men tilbyder varme og karakter. Plastikfodlister er et mere budgetvenligt og vedligeholdelsesfrit alternativ, der kan modstå fugt og er lette at rengøre, hvilket gør dem til et godt valg for badeværelser, kældre eller andre områder med høj fugtighed. Køb udvalget af Primo fodlister i plastik.

Billige fodlister i høj kvalitet

Hos 10-4.dk sælger vi kun fodlister i høj kvalitet og tilmed til Danmarks laveste priser.

Typer af fodlister

Eksempel på glat fodliste:

 Glat fodliste

Eksempler på profilerede almue fodlister:

Almue 1Almue 2Almue3

Se også udvalget af Trekantlister 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.