Gulvstrøer

Her finder du vores udvalg af Kerto/LVL gulvstrøer. Strøer anvendes som gulvunderlag til trægulve. 

Gulvstrøer findes i 2 størrelser hos 10-4.dk

Gulvstrøer er finerlamineret strøer. Gulvstrøer har en stor form- og retningsstabilitet.

Hvad er LVL gulvstrøer

LVL står for Laminated Veneer Lumber og er en type konstruktionsprodukt, der anvendes i byggebranchen og er kendt for sin styrke og stabilitet. LVL gulvstrøer er specifikt designede til at bære lasten af et gulv i en bygning og er en vigtig komponent i mange konstruktioner. 

LVL gulvstrøer fremstilles ved at lime flere lag af tyndt træ finér sammen under højt tryk og varme. Det giver det høj styrke, ensartet kvalitet og stabilitet, hvilket gør det velegnet til strukturelle anvendelser. LVL gulvstrøer har fremragende dimensionel stabilitet og er modstandsdygtig over for vridning, bøjning og krympning.

LVL gulvstrøer kan ofte spænde over længere afstande uden støtte, hvilket kan reducere behovet for yderligere understøttende strukturer. De er relativt lette at installere og kan skæres til i længden på stedet, hvilket gør dem fleksible i brug. Disse fordele gør at de anvendes i en række byggeprojekter, herunder boliger, kommercielle bygninger og renoveringsprojekter.

Ovntørrede hårdttræsstøer er stærke og holdbare

Hårdttræsstrø i dimensionen 42x70 mm anbefales for længere holdbarhed og ikke mindst bedre formstabilitet for dine hårdttræsterrassebrædder. 10-4's strøer er en blanding af hårdttræssorterne piquia, angelim pedra og tatajuba. Alle 3 træsorter er kendetegnet ved at være stærke og hårde træsorter, der vil forlænge holdbarheden af din terrasse med mange år. Det er jo et eller andet sted dumt at lave en dyr hårdttræsterrasse, der holder i rigtig mange år, som man så alligevel er nødt til at udskifte, idet den underliggende konstruktion er rådnet op. Derfor anbefaler vi altid, at du vælger hårdttræsstrøer til dine hårdttræsterrassebrædder. Lær mere i vores guide til planlægning og montering af din træterrasse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.