Terrasseskruer

Terrasseskruer er specielle skruer, der bruges til at fastgøre terrassebrædder til underkonstruktionen. Skruerne er lavet af materialer som rustfrit stål, der kan modstå de hårde vejrforhold, som en terrasse ofte udsættes for. Med deres unikke gevind og spidser sikrer terrasseskruer en sikker og holdbar fastgørelse, samtidig med at de forhindrer, at træet flækker eller sprækker.

Filter:
Sortering:
26 produkter

HVilke fordele giver terrasseskruer?

Når du vælger terrasseskruer, får du en skruer som er korrosionsbestandige, hvilket betyder, at de ikke ruster og bevarer deres styrke og udseende i mange år. De er designede til at skabe en stærk og stabil fastgørelse, som kan modstå belastningen fra både vejret og fodtrafik. Derudover er de lette at arbejde med, da de har en spids, der gør det nemt at skrue dem ind i træet uden forboring. Det sparer dig tid og kræfter og sikrer, at din terrasse bliver både smuk og funktionel.

 

 

 

Terrasseskruer i god kvalitet hos 10-4

En terrasseskrue bruges til at fastspænde terrassebrædder og strøer eller tværbjælker sammen. De findes i mange forskellige størrelser og typer, som f.eks at der er forskellige længder og tykkelser, som passer til specifikke brædder. Terrasseskruer findes også med forskellige typer hoveder, som passer til netop det udtryk du ønsker for din terrasse.

Hvilken terrasseskrue er bedst?

Terrasseskruer findes i mange forskellige størrelser og typer, og der er lige så mange meninger om, hvad der er den bedste terrasseskrue. Du skal i sidste ende vælge en skrue, der passer til den træsort du har valgt til din terrasse, da der kan være forskel. Derudover bør du også overveje hvilket udseende du ønsker for terrassen. Et godt valg er altid at vælge en rustfri skrue, som giver den længste levetid. Der findes to typer rustfrie skruer A2 og A4, hvor A4 som er den bedste af de to muligheder. Derfor er en rustfri A4 terrasseskrue som er syrefast, klart at foretrække. Denne skrue er det bedste valg, da den kan modstå rust i de hårdeste miljøer, som fx kystnære områder.

Forskellen på A2 og A4 rustfrie terrasseskruerKilde: NKT

Hvordan vælger jeg den rigtige terrasseskrue?

For at vælge den rette terrasseskrue bør du først undersøge, hvilket træ du forventer at købe eller allerede har købt. Tykkelsen på brættet har betydning for, hvor lang en skrue du bør vælge, og samtidigt er det også vigtigt at undersøge om det er hårdt eller blødt træ.

Se skemaet herunder for at finde den rette skruestørrelse:

 Find den rigtige længde terrasseskruerKilde: NKT

Bemærk der kan være undtagelser, så undersøg, hvilke krav der er for netop det træ du har købt, eller kontakt 10-4 for yderligere hjælp.

Hvor mange terrasseskruer skal jeg bruge?

For at finde ud af hvor mange skruer du skal bruge, kan du udregne forbruger af skruer per kvadratmeter. Her får du en oversigt over hvor mange skruer du ca. kan forvente at skal bruge per kvadratmeter. Bemærk at dette er beregnet ud fra en afstand på 60 cm mellem strøerne/tværbjælkerne.

Hvor mange skruer skal man bruge til en træterrasse?Kilde: NKT

Hvad skal jeg huske inden jeg montere terrassebrædderne?

Inden du monterer din terrasse, skal brædderne vendes sådan, at træets kerneside/marvside vender mod overfladen. På denne måde sikrer du bræddernes levetid længst muligt. Derudover er det vigtigt at bruge den rigtige afstand mellem brædderne inden disse skrues i. Se evt. skemaet herunder, som tager udgangspunkt i brædderne du kan købe her hos 10-4.dk

Hvilken afstand skal man have imellem terrassebrædder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.