Bakkesand

Bakkesand anvendes til lægning af fliser, slidlag til gulv, sokkelpuds og lerjord i græsplaner. Bakkesand kan også anvendes som strøsand ved glatførebekæmpelse. 

Bakkesand findes i flere varianter og størrelser

Bakkesand er en type sand, der ofte bruges til forskellige formål, herunder byggeri, landskabspleje og havearbejde. I byggeriet bruges bakkesand, hvor det blandes med cement og vand for at lave mørtel, som bruges til at binde mursten og blokke sammen. Det kan også blandes med cement, vand og grus for at lave beton.

Ved projekter der drejer sig om havepleje, er bakkesand ideelt til forbedring af jorddræning og som underlag for fliser, sten og brosten i landskabsdesign. Det kan bruges til at forbedre jordstrukturen under plæner, hvilket hjælper med vanddræning og rodvækst. Er projektet at skabe et blødt underlag f.eks. på en legeplads, kan bakkesand bruges som underlag, da det er blødt og reducerer risikoen for skader ved fald.

Det kan også bruges som underlag ved etablering af dyrebure og akvarier, på grund af dets dræningsegenskaber. Og så er det nyttigt som fyldmateriale i forskellige byggeprojekter, som f.eks. ved anlæg af veje.

Bakkesand fås i flere størrelser.

Se også vores udvalg af sand

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.