Forzes Heradesign Superfine 25x600x1200mm hvid superfin K5

14635 træbetonloftplade
Forzes Heradesign Superfine
 • Varenummer: 5324781
 • EAN: 2100000057771
177,77kr.
pr. m2
m2
128,00kr.
pr. pl
pl
Varenummer
Pris:

Produkt

Forzes Heradesign træbeton loftplade Superfine hvid i dimensionen 25x600x1200 mm med 5 mm fasede kanter er en klassisk et-lags akustik loftplade, som kan anvendes til de fleste typer byggeri. Træbeton loftplader fra Forzes er fremstillet af naturprodukterne træ og cement, som tilsammen sikrer unikke lydabsorberende egenskaber. Dette kombinationsmateriale af træ og beton har en naturlig styrke, tåler fugtige omgivelser og udgør samtidig en effektiv brandsikring. 

Heradesign akustik loftplader monteres typisk direkte på forskalling, men kan også monteres i nedhængt skinnesystem. Oftest lægges bagvedliggende mineraluld for at sikre en optimal lydabsorption. Overfladen Superfine angiver pladens struktur, og det betyder, at træbetonpladen i dette tilfælde har træspåner - også kaldet træuld - med en bredde på ca. 1 mm. 

Vær opmærksom på at mindre farvevariationer kan forekomme i træbeton loftpladerne grundet materialernes natur. Ved hvid Heradesign vil kanterne fx fremstå en anelse lysere end resten af pladen, hvilket ikke kan undgås ved kantbearbejdningen/fasningen af pladen. Vælger du et Forzes Heradesign loft undgår du ligeldes fordyrende efterbehandling som spartling og maling, og rengøring klares nemt med en støvsuger eller en opvredet klud.

Bemærk: Det bør tilstræbes, at man altid anvender plader med samme produktionsdato i samme rum, da farveforskelle kan forekomme fra produktion til produktion.

Specifikationer for Forzes Heradesign træbeton loftplade Superfine hvid/fin/fas 14635

 • Producent: Forzes
 • Struktur: Superfine (1,0 mm træspåner)
 • Dimension: 25x600x1200 mm
 • Farve: Hvid
 • Kant: 5 mm fas
 • Fastgørelse: Skruer pr. 60 cm (6 skruer til hver plade i dimensionen 600x1200 mm)
 • Dækkeevne: 0,72 m2 pr. plade
 • Sortering: 1. sortering
 • Vægt: 10,8 kg/m2

Download

VIGTIG INFORMATION!

Det er vigtigt, at træbetonpladerne får lov at akklimatisere, inden du sætter dem op. Akklimatisering vil sige, at pladerne skal tilpasse sig den temperatur og fugtighed, der forventes at være i rummet, når byggeriet tages i brug. Akklimatiseringen sker bedst ved at “pinde pladerne op” - dvs. ved at lægge strøer (pinde) mellem pladerne og sørge for god ventilation i rummet. Heradesign er et rent naturmateriale, som består af ca. 50% træ, og derfor vil pladerne “arbejde” for at opnå samme temperatur og fugtighed som omgivelserne - i lighed med f.eks. trægulve. Du bør derfor ikke begynde at montere Heradesign, før byggeriet er helt lukket, og der er sat varme på. Træbetonpladerne har været gennem en tørreproces, inden de forlader fabrikken, men ved transport eller opbevaring kan pladerne igen tage fugt til sig. Hvis du monterer træbetonplader uden at akklimatisere dem først, risikerer du, at pladerne trækker sig sammen (krymper), når de tørrer, så der opstår mindre svindrevner. Hvis pladerne tager fugt til sig efter montagen, vil de blot skubbe sig ind i hinanden. Der er altså ikke risiko for at de udvides så meget at de skubber til andre bygningsdele. Det anbefales at akklimatisere pladerne minimum 2 uger og maksimum 8 uger inden montering.

På udkig efter et andet produkt?

Se hele udvalget af Forzes akustiklofter

Anchor for upsale scroll

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.