Jackon 80 drænplade 100x600x2400mm

DJP080RD100102 Jackopor
Jackon 80 drænplade
  • Varenummer: 5776868
  • EAN: 2100000178827

Minimumsantal ved ordre: 4 stk.

Fra kun 154,80 pr. stk.
172,00kr.
pr. stk.

Mængderabat

Mængde
Rabat (%)
Pris pr. stk.
25 stk.
10.00 %
154,80 kr.
Varenummer
Pris:

Produkt

Jackon Jackopor 80 drænplade giver en varm og tør kælder. De skarpkantede Jackon drænplader i Jackopor® med drænriller og pålimet filt fås hos 10-4.dk. Jackon drænplader sikrer en effektiv drænering og er samtidig varmeisolerende på kolde udvendige kældervægge. Drænpladen er forsynet med lodrette drænriller og beklædt med filt på ydersiden af pladen. Drænpladens riller leder vand ned til omfangsdræn. Filten forhindrer, at jord og sand tilstopper rillerne. Overganglisten i aluminium til inddækning af drænpladens top leveres i en tykkelse på 0,6 mm og med et fald på 4 grader. Overgangslisten har en længde på 2500 mm.

Produktfordele

  • Effektiv drænering
  • Varmeisolerende
  • Forhindrer vand og jord tilstopper rillerne

Specifikationer Jackon Jackopor 80 drænplade 100x600x2400mm

  • Længde: 2500 mm
  • Bredde: 600 mm
  • Tykkelse: 100 mm
  • Isoleringsevne: LAMBDA 0.038 W/mK

Jackon Jackopor 80 drænplade

Monteringsvejledning 

Konstruktion
På kældervægge støbt af beton kan Jackon drænplade opsættes direkte på ydervæggen, forudsat at ydervæggen er asfalteret eller at der er anvendt en anden form for fugtmembran. Ved opsætning på en ydervæg af beton eller letklinkerbeton skal der udføres en berapning og asfaltering eller en anden form for fugtmembran inden opsætningen.

Opsætning af drænplader
Jackon drænplade kan opsættes med for eksempel fliseklæb, vandbaserede klæbemidler og lim til polystyren. Ved mekanisk befæstigelse anvendes isoleringsdybler. Mængde af klæber eller befæstigelse afstemmes med hvor længe drænpladen skal henstå uden jordpåfyldning.

Om Jackon

Jackon A/S blev grundlagt i Fredrikstad i Norge. I november 2012 køber Jackon A/S aktiemajoriteten hos ThermiSol A/S og får dermed produktionssted i Hedensted. Per 1. januar 2013 skifter ThermiSol A/S navn til Jackon Danmark A/S. Jackon er Nordens førende leverandør af ekspanderet og ekstruderet polystyrenisolering til byggebranchen. Jackons historie er præget af nytænkning og udvikling – og tilpasning til stadigt skiftende markedsforhold og behov. Med energibesparelse og miljøhensyn som ledestjerner, har Jackon udviklet en række produktionsmetoder, isoleringsløsninger og byggesystemer.

På udkig efter et andet produkt?

Se hele udvalget af Jackon drænplader

Anchor for upsale scroll

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.