Hvilken farve skal dine Outline vinduer have? 

Udtrykket på huset er vigtigt for mange og vinduerne skal gerne passe til husets arkitektoniske byggestil. Vinduernes farve er derfor også tilsvarende vigtig for huset overordnede udtryk.

Farver til TRÆ serien

Trenden for vinduesfarver har ændret sig meget de seneste 5 årtier. 70'erne var en farverig tid, og det samme blev vinduerne. Senere blev den typiske farve hvid og var det i mange år. I senere tid er trenden gået over til sorte vinduer, og nu er igen tendens til at give vinduerne en farverig penselstrøg.

Ved os kan du vælge mellem 15 standardfarver og hvis ikke du finder den rigtige farve her, kan du også få leveret vinduer i RAL-farver mod et mindre tillæg. 

Farver til TRÆ/ALU serien

Selvom TRÆ/ALU serien ofte går som den moderne udtryk til nyere huse, betyder det ikke at vinduerne skal være hvid eller sort som man typisk ser dem. Den farverige trend som så småt begynder at vise sig, ses også på de mere moderne og nye huse.

Vi tilbyder 15 forskellige farver til dine Outline vinduer og derudover kan du også vælge 4 udvendige sabléfarver. Sabléfarver har en sandblæst overflade som giver dig en granitagtig, og eksklusivt udseende. Du kan også vælge mellem vores RAL-farver mod et mindre tillæg. 

Farverne gælder også for TRÆ/ALU ENERGY

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.