White Wonder creme 250 ml. bøtte

White Wonder creme Tag fragttype
White Wonder creme
  • Varenummer: 9148664
  • EAN: 9440101370038
250,00kr.
pr. stk.
På lager 1-3 hverdage Fri fragt
Varenummer
Pris:

Produkt

White Wonder creme virker helende på huden, tilfører fugt og er blødgørende. Den kan anvendes på hele kroppen, også hovedbunden (her påsmøres det dog helst når huden er fugtig, f.eks. efter hårvask). Cremen er meget drøj i brug, og påsmøres for meget, kan den virke fedtet.

Den er påvist effektiv til hudsygdomme som; psoriasis, rosacea, atopisk/seboroisk eksem, fod- og neglesvamp, vabler, vorter og ligtorne.

Derudover hjælper det til hududfordringer som sprukne fødder, hænder, kinder og læber, forkølelsessår, myggestik, solskoldning, rød babynumse og sidde- og liggesår.

Produktspecifikationer for White Wonder creme

  • Ingredienser: vaseline, vindruekerneolie og bivoks*
  • Indhold: 250 ml.

* White Wonder er formuleret med nøje udvalgte ingredienser, der hver især spiller en vigtig rolle ved pleje af din hud og behandlingen af hudproblemer

Naturlig Vaseline: Naturlig vaseline fungerer som en beskyttende barriere, der hjælper med at forsegle hudens naturlige fugt og forhindrer tab af fugt. Den har også antibakterielle egenskaber, der hjælper med at forhindre infektion. Den naturlige Vaseline er et af verdens reneste ingredienser og et af de bedste til hudpleje.

Økologisk Vindruekerneolie: Vindruekerneolie er kendt for sit høje indhold af antioxidanter og essentielle fedtsyrer. Den hjælper med at berolige og genopbygge huden, hvilket reducerer rødme og irritation. Desuden binder vindruekerneolien fugten, holder huden blød og forbedrer dens barrierefunktion. Vindruekerneolie indeholder polyfenoler som hjælper med at forbedre blodgennemstrømningen i huden og kan derfor hjælpe med at opstramme huden.

100% Ren Bivoks: Bivoks er antibakterielt, antiviralt og antiinflammatorisk. Det indeholder også vitamin A som er kendt for at fremme sund hud, cellevækst, regenerering og genoprettelse af huden samt øger mængden af kollagen under huden, så den ser mere udglattet og fugtmættet ud.

Ikke det rigtige produkt?

Se hele udvalget af medicin og pleje

Anchor for upsale scroll

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.