M.M. højbedsmuld 1m³ big bag

M.M. højbedsmuld Tag fragttype
M.M. højbedsmuld
  • Varenummer: 9150119
  • EAN: 2100000444120
1.198,00kr.
pr. big bag
På lager 1-3 hverdage Fri fragt
Husk også
Varenummer
Pris:

Produkt

Midtjysk Mørtelfabrik højbedsmuld er muld med et højt indhold af næring. Det er derfor særligt velegnet, når du skal vælge en god type muld til dine højbede, plantekasser, krukker eller i dit drivhus.

Denne type havemuld indeholder – udover muld – et mix af kompost, naturgødning og sand, som tilsammen giver dine planter optimale vækstforhold.

Mulden er også særlig velegnet til køkkenhaven, fordi den er rig på næring, og derfor giver dine grøntsager og frugttræer de bedste betingelser for at gro.

Når du får højbedsmuld mellem hænderne, vil du fornemme, at det virker lidt groft. Denne type muld indeholder små grene og sand til at skabe struktur. Strukturen er med til at sikre, at jorden ikke falder sammen, bliver tung og gør det svært for dine afgrøder at danne rodnet. Samtidig sikrer sandet, at mulden holder bedre på fugt, så du ikke skal vande dine højbede så ofte.

Søger du en helt fin type muld, anbefaler vi harpet muldjord, som fx er perfekt til anlæg af græsplæne. Skal din nuværende muld have tilført næring, anbefaler vi, at du blander den med varmebehandlet kompost.

Bemærk

Levering sker KUN på kørefast underlag som asfalt, beton og fliser - kørefast underlag gælder ikke grus og græs. Hvis underlaget ikke er kørefast, bliver det leveret så tæt på det oprindelige aflæsningssted som muligt. Kørselsforholdene bliver vurderet af den pågældende chauffør.

Produktspecifikationer for Midtjysk Mørtelfabrik højbedsmuld

  • Indhold: 1000 kg
Anchor for upsale scroll

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.