ES Dampspærre Armeret hvid, 1,5 x 50m

2711-Armeret dampspærrefolie50
ES Dampspærre
  • Varenummer: 1983337
  • EAN: 4004552008244
999,00kr.
pr. rl
På lager 1-2 hverdage Fragtpris: 45,00
Husk også
Varenummer
Pris:

Produkt

Eric Storm armeret dampspærrefolie anvendes, hvor der er krav om dampspærre til gulv, loft og vægge. Den er opbygget af 3 lag og forsynet med armeringsnet, der gør den stærk med stor træk- og rivstyrke. Det betyder større sikkerhed for, at folien ikke perforeres ved håndtering på byggepladsen. Membranen er mere formbar end en almindelig PE-dampspærre, hvilket gør montagen nemmere, og den kan monteres på tværs af spær/forskalling.

Ved anvendelse vender siden med skrift altid ind mod montøren. Ved tværgående samlinger anvendes en multi-liner dampspærretape, og ved elkabler, rør og lignende anbefales anvendelse af rørgennemføring sammen med en fleksibel dampspærretape. På denne måde opnås den bedste tætning.

Armeringsnettet bevirker, at der kan tapes uden fast underlag ved en spær c/c-afstand på op til 100 cm. En samling uden fast underlag må kun belastes med 12 kg/m2 svarende til ca. 350 mm isolering. Ved indblæsning af isolering anbefales udlægning af minimum 50 mm mineraluldsbatts til trykfordeling.

Armeret dampspærre skal placeres på den varme side af isoleringen i boliger så tæt som muligt på de opvarmede rum. Dog anbefales det at placere membranen et stykke inde i konstruktionen, så der er plads til at montere f.eks. elkabler og el-dåser på den varme side af membranen, så denne ikke gennembrydes. Membranen må dog højst anbringes 1/3 inde i isoleringslaget regnet fra den varme side.

Produktspecifikationer for Eric Storm armeret dampspærrefolie

  • Brandklasse: E
  • Z-værdi: 100
  • Temperaturbestandighed: -40 C til 80 C
  • Vægt pr. m2 : 120 gr
  • Dimension: 1,50 m x 50 m
Anchor for upsale scroll

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.