Morsø brændeovne

Find din Morsø brændeovn hos 10-4.dk. En Morsø brændeovn er først og fremmest kendt for sit tidsløse udseende og høje effektivitet. Den er primært produceret af støbejern i et dansk design, samtidig med at den har en god forbrænding. Og så er de fleste af brændeovnene Svanemærkede. Det er derfor ikke uden grund, at en Morsø brændeovn er blandt de mest populære brændeovne i Danmark.

Vælg en Morsø brændeovn

Den traditionelle og kendte støbejernsmodel fra Morsø findes i de klassiske firkantede og runde former, så den matcher dit behov til en brændeovn i et tidløst design. De fleste Morsø brændeovne er svanemærkede og lever op til de strengeste miljøkrav. Brændeovnens primære funktion er naturligvis at producere varme i din bolig, men for de fleste har hygge elementet også en stor betydning for at en brændeovn vælges som varmekilde. Med en Morsø brændeovn er der mulighed for i høj grad at kunne nyde ilden og flammerne fra ovnen, da de er udstyret med store glasarealer, så der er frit og godt udsyn til flammerne.

Hvilken Morsø brændeovn skal jeg vælge?

Udover det æstetiske og energimærket A+, er det vigtigt at vælge en brændeovn, der effektmæssigt også passer til din bolig eller det rum den placeres i, så du får mest muligt glæde af din investering. Det er altid en god idé, at tage din lokale skorstensfejer med i overvejelserne, når du skal træffe en beslutning om en brændeovn.

Tip til valg af brændeovn - se på den nominelle effekt

Er brændeovnen din primære varmekilde i boligen, skal du vælge en ovn der ikke er alt for lille til at kunne opvarme rummet tilstrækkeligt. Omvendt skal du heller ikke vælge en ovn, der er overdimensioneret, da du kommer til at holde igen med lufttilførslen, for ikke at få for høje temperaturer i rummet. Og holder du igen med lufttilførslen, risikerer du at ruden og skorstenen soder til og du får ikke udnyttet forbrændingen optimalt.

Er brændeovnen derimod en supplerende varmekilde (hyggevarme), er det en god ide at vælge en lidt mindre brændeovn med en nominel effekt på 3-5 kW, hvor du kan udnytte forbrændingen optimalt. Således kan du via filteret nominel effekt, finde udvalget af de mindre Morsø brændeovne (3-5,9 kW) og de større brændeovne (6-8,9 kW).

Brændeovne med konvektion eller strålevarme

Brændeovne med konvektion fordeler hurtigt varmen ud i hele rummet og giver samtidig en mere behagelig varme. Stråleovne stråler varmen ud, hvor den koncentrerer sig tæt omkring ovnen og fordeles langsomt rundt i rummet. Her er udvalget af konvektionsovne fra Morsø.

Pleje og vedligehold af brændeovnen

Vi har et udvalg af produkter til pleje og vedligehold af din brændeovn som du kan bruge til at fjerne ridser med, rense sod af ruden, lim til pakningssnor og pakningsnor.

Er du på jagt efter tilbehør eller reservedele kan du finde rensedør, riste, røglederplader, sidesten og glas samt gulvplader.

Hvis du vil vide mere, kan du se vores guide til valg af brændeovn, hvor vi kommer nærmere ind på de spørgsmål, du måtte have, inden du køber din nye brændeovn.

Hvorfor skal jeg vælge en Morsø brændeovn?

Morsø brændeovne har en lang historie inden for produktion af brændeovne, der strækker sig tilbage til 1853. Virksomheden har opnået en betydelig ekspertise og erfaring inden for design og produktion af brændeovne. Siden da har Morsø brændeovne været kendte for deres høje kvalitet og holdbarhed. Materialerne og konstruktionen af ovnene er af høj standard, hvilket sikrer, at de kan modstå den hårde belastning og varme fra brænding over lang tid. Men de er ikke kun funktionelle. De har også et smukt design  med æstetik og formgivning, så du kan finde forskellige modeller, der passer til forskellige boligstile og præferencer.

For dig betyder et valg af Morsø brændeovne, at du få en maksimal varmeudnyttelse og effektivitet. De er konstruerede med fokus på at opnå en optimal forbrænding og et minimalt varmetab. Det betyder, at du får mest muligt ud af dit brændsel og opnår en effektiv opvarmning af dit hjem. Da brændeovnene overholder strenge miljøstandarder og er designede til at reducere emissionen af skadelige partikler og forurening, får du samtidig en brændeovn, hvor der er arbejdet med at påvirke miljøet mindst muligt.

Morsø brændeovne har et stort antal brændeovne som er Svanemærkede. For dig betyder det, at brændeovnen er mere miljøvenlig og garanterer minimum 50% mindre partikeludledning end den danske lovgivning tillader. Samtidig giver den en markant renere og mere effektiv forbrænding.

Billige Morsø brændeovne på tilbud og til skarpe priser

Vi har hos 10-4.dk altid gode priser på Morsø brændeovne og for at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte modeller på kampagne som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Mærket 'Bestseller' fortæller dig at modellen er en af vores mest populære. Søger du de bedste priser, kan du gå efter mærket 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære modeller til de bedste priser. 

Mærket 'Gratis fragt' giver dig et overblik over hvilke Morsø brændeovne vi sender fragtfrit, se betingelser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.