Bosch plæneklippere

Med en Bosch plæneklipper er det nemt at få en smuk og velklippet plæne. De stærke batteridrevne plæneklippere er nemme at håndtere og er dejligt støjsvage i haven.

Hvilke fordele er der ved en Bosch plæneklipper?

Hos 10-4.dk finder du et stort udvalg af Bosch plæneklippere på batterier og ledning. Modellerne er støjsvage, har mange muligheder for central indstilling af klippehøjden og fås med opsamlerboks. ErgoFlex håndtag som sikrer et behageligt greb og nem kontrol. Græskappen sikrer gode resultater langs kanter og mure hvor det ellers er svært at slå kanten.

Modellerne fra Bosch er på batteri eller på ledning og du kan se det samlede udvalg her. Hvis du vil have at batteri og lader skal være med i pakken, kan du finde udvalget her. Klippebredden varierer fra 32-46 cm og kan ses ved at bruge filteret klippebredde. 

Batterierne kan bruges på tværs af værktøjerne fra Bosch

Batteriet kan bruges på tværs af Bosch' værktøjer og havemaskiner, så du kan have et sæt til ladning mens du arbejder. Bosch plæneklippere på batteri gør brug af Syneon Technology som analyserer effektbehovet løbende og trækket netop den mængde energi fra batteriet, som er påkrævet, så den optimale effekt sikres under opgaver, der kræver høj effekt. Maksimal driftstid opnås under mindre krævende opgaver.

Køb alle vores plæneklippere og græsslåmaskiner her.

Hvilken plæneklipper er mest populære?

Hvilken plæneklipper der er bedst, varierer i forhold til dit behov og budget. Men hos 10-4.dk kan vi tage udgangspunkt i hvad kunderne køber, og her er 6 af de mest solgte plæneklippere drevne på akku og ligger i prisintervalllet fra ca. 547,- til 5315,- Du kan lære mere i vores guide til de 6 mest populære plæneklippere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.