Bosch Professionel bajonetsav

Hos 10-4.dk finder du Bosch Professionel bajonetsave fra både den grønne gør-det-selv-serie, og fra den blå serie til professionelle håndværkere. Uanset hvilken model arbejdsopgaverne fordrer - og budgettet tillader - får du med Bosch bl.a. smarte litium-ion-teknologi, som gør, at din bajonetsav altid vil være klar til brug.

Filter:
Sortering:
1 produkter

Bliv stærkt savende med Bosch Professionel

Du finder både Bosch bajonetsave med ledning eller som batteridrevne modeller hos 10-4.dk. Er du meget på farten, kan en batteridrevet model være at foretrække, og med bajonetsavenes smarte teknologi, kan du afkorte over 100 limtræsbjælker på en enkelt akku-opladning. 

Blandt Bosch Professionel bajonetsavenes smarte funktioner finder du også SDS-systemet, som gør det muligt at skifte savklinge uden brug af værktøj. Derudover, på udvalgte modeller, intelligent teknologi som sikrer optimal varmeafstråling, og som beskytter batteriet mod overbelasning, overophedning og dybafladning.

Det er vigtigt at have de rigtige klinger så du får et optimalt resultat. Se vores store udvalg af klinger til bajonetsaven.

Bosch bajonetsave er et effektivt værktøj til savning i både beton og stål

En bajonetsav er et effektivt værktøj til savning, som nemt skærer gennem materialer som beton og stål. Bosch Professionel bajonetsave er uden tvivl nogle af markedets stærkeste maskiner, som er en stor hjælp til især nedrivningsarbejde. Uanset hvilken størrelse motor du har brug for, finder en bajonetsav der passer til dit behov herunder.

Ikke alene har Bosch Professionel produceret en lang række stærke bajonetsave. De har også produceret dem i et ergonomisk design, som giver dig den bedst mulige arbejdsoplevelse.

Bajonetsavene benyttes typisk til forholdsvis krævende arbejdsopgaver, hvor der skal lægges mange kræfter i. Derfor er det vigtigt at vurdere savens vægt, håndtag osv., som sikrer dig en ordentlig arbejdsstilling.

Bosch bajonetsave er meget langtidsholdbare, så du er sikret et værktøj der ikke skal skiftes ud i de næste mange år.

Fandt du ikke den rigtige model, kan du kigge på udvalget af Makita bajonetsave eller Dewalt bajonetsave.

Bosch Professionel batterier på 18V

Her får du batterier med en høj ydeevne som kræves af professionelle håndværkere og den del af gør-det-selv folket, som er glade for høj kapacitet, hurtig ladning og robusthed. Batterierne er slidstærke og kan modstå det hårde daglige arbejde. Sikkerheden er i top, da de er beskyttede mod overophedning og overbelastning. Samtidig er Bosch Professionel 18V batterierne genbrugt i den store serie af elværktøjer og havemaskiner, som sparer dig for penge. Og så er det bare lettere når batterierne passer sammen. Bosch bajonetsaven fås også med 10,8V batteri.

Se video om GSA 18V batteriet herunder:

Bosch bajonetsav på el

Ønsker du en kraftfuld bajonetsav, kan du vælge en Bosch bajonetsav på el, som gør det muligt at skære igennem de fleste materialer med lethed. Bosch bajonetsave er designet til at give dig en høj grad af præcision og kontrol. De er nemme at bruge, og de har funktioner som variabel hastighed og justerbart savblad, der gør det muligt at tilpasse skæringen til forskellige materialer og opgaver.

Billige Bosch bajonetsave på tilbud og til skarpe priser

Vi har hos 10-4.dk altid gode priser på bajonetsave fra Bosch Professionel og for at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte modeller på kampagne som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Søger du de billigste og bedste priser, kan du gå efter mærket: 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære modeller til de bedste priser. 

Kigger du på de modeller der er mærket 'Gratis fragt' så fragter vi den hjem til dig.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den Bosch bajonetsav, der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.