Plastmo Twinlite termoplade 10x980mm opal

flere længder
Plastmo Twinlite termoplade
  • Varenummer: 7639081
  • EAN: 5702773000199
Fra
820,00kr.
pr. stk.
Vælg Længde (mm)
Længde (mm)
Tykkelse
På lager:
Pris:
På fjernlager 1-7 hverdageFragtpris: 499,00
Husk også
Varenummer
Længde (mm):
Tykkelse:
Pris:

Produkt

Plastmo TwinLite opal termotag i dimensionen 10x980 mm anvendes til overdækninger, drivhuse og uisolerede udestuer. Plastmo Twinlite i 10 mm tykkelse er altid beregnet til en c/c spærafstand på 99 cm. Til 10 mm Plastmo Twinlite anvendes altid tværgående lægter til afstivning af pladen. Husk i øvrigt altid at læse monteringsvejledningen grundigt før montering påbegyndes. Enkeltlags vinduer er Plastmo Twinlite 10 mm tykkelse det rette valg. Vi leverer Plastmo Twinlite opal termoplader i længder fra 3.000 mm - 6.000 mm.

Bemærk

Vi gør opmærksom på, at dette produkt aflæsses manuelt, hvorfor du skal være hjemme og behjælpelig med aflæsning. Efter bestilling oplyses du pr. e-mail samt SMS om leveringsdag. 

Plastmo TwinLite termoplader må ikke opbevares stablet i udendørs sollys - heller ikke tildækket! 

Plastmo tagberegner

Brug Plastmo tagberegneren til bestilling af Plastmo TwinLite termotag. Tagberegneren finder det præcise antal termoplader samt det nøjagtige tilbehør, du skal bruge til montering. Du finder Plastmo tagberegner her.

Produktfordele

Vedligeholdelsesfrit profilsystem
Profilerne i aluminium har en lang levetid og er robuste over for det danske klima. Profilerne er kun 45 mm brede og passer dermed ovenpå spærtræ, der som standard altid måler 45 mm i bredden. Det resulterer i et let tag og elegant tag med et fremragende lysindfald.

Høj isoleringsevne
Alle Plastmo Twinlite plader er bygget op af flere lag, hvilket giver en isolerende effekt, og samtidig minimeres dannelsen af kondens. Jo tykkere termoplade du vælger, jo bedre isoleringsevne får dit tag. Plastmo Twinlite findes i tykkelserne 10, 16 og 32 mm.  

Materialer i høj kvalitet
Plastmo Twinlite plader er lavet af polycarbonat, som er et stærkt og og slagbestandigt plastmateriale med en lang levetid. Pladerne er desuden udstyret med et UV-filter, der mindsker solens nedbrydning. Det er bl.a. derfor at Plastmo tør at tilbyde 10 års reklamationsret.

Nem montering
Plastmo Twinlite monteres med et profilsystem, der er yderst nemt at arbejde med. De enkelte plader kan nemt løsnes og udskiftes, hvis behovet skulle opstå. Der er fuld fleksibilitet og valgfrihed, når det gælder valg af samleprofilsystem. En ekstra isoleret løsning (brudt kuldebro) for montage direkte på spæret og en ekstra stærk løsning for montage oven på en tværgående lægtekonstruktion. Det samme profilsystem til samtlige pladertykkelser. Samleprofil i aluminium vælges, hvis du vil montere profilerne på en tværgående lægtekonstruktion og ikke har støtte under hele samleprofilen. Samleprofil i gummi vælger, hvis du har mulighed for at montere taget direkte på spæret. Konstruktionen bliver da ekstra isoleret med brudt kuldebro.

Der findes to måder at renovere tag på

1. Du kan fjerne det gamle tag og bruge den gamle konstruktion
Er den underliggende konstruktion i god stand, er der ingen grund at skifte den ud. Du fjerner helt enkelt de gamle plader og lægger de nye oven på konstruktionen. Husk at kontrollere, at du har den taghældning, som er nødvendig for den aktuelle tagtype. Tænk også på, om den underliggende lægtekonstruktion er dimensioneret til den valgte tagtype, samt at lægte- og spærafstand passer til den valgte tagtype.

2. Du kan bygge et nyt tag fra grunden
Hvis du bygger en ny konstruktion, har du frit valg. Du har mulighed for at dimensionere konstruktionen således, at den passer på bedst mulig måde til den ønskede tagløsning. Hvis du kender til tagpladernes mål i forvejen, kan du minimere spildet og dermed omkostningerne – og få et pænere resultat med færre samlinger.
Med TwinLite isolerende termotag kan du f.eks. få et tag uden lægter med op til 6 meters pladelængde.

Specifikationer for Plastmo Twinlite opal termotag 10x980mm

Tekniske fakta 10 mm klar 10 mm opal
Lystransmission Ca. 70% Ca. 55%
Konstruktion X-struktur X-struktur
U-værdi (W/m2K) 2,5 2,5
Spær c/c -afstand (mm) 990 990
Totalhøjde, profil + plade, dækliste i gummi (mm) 24 24
Totalhøjde, profil + plade, samleprofil i aluminium (mm) 26 26
Taghældning, minimum 30 mm/m (ca 2°) 30 mm/m (ca 2°)
Temperaturstabilitet (C°)  -30 til +115  -30 til +115
     

Plastmo Twinlite termotag

Plastmo TwinLite - Montering og tilskæring af termoplader

Downloads

Inspirationsbrochure - Plastmo Tagløsninger
Monteringsvejledning - Plastmo TwinLite
Garantibetingelser - Plastmo

Anchor for upsale scroll

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.