Forzes Heradesign Micro 25x600x1200mm hvid microfin K5

14140 træbetonloftplade
Forzes Heradesign Micro
  • Varenummer: 5327427
  • EAN: 2100000119271
241,65kr.
pr. m2
m2
174,00kr.
pr. pl
pl
På lager 1-3 hverdage Fragtpris: 399,00
Varenummer
Pris:

Produkt

Forzes Heradesign træbetonplade Micro hvid i dimensionen 25x600x1200 mm med fasede kanter, er en klassisk akustikplade med en glat og finporet overflade, som er anvendelig til de fleste typer byggeri. Træbetonplader fra Forzes er fremstillet af naturprodukterne cement og træ, som kombineret giver den unikke lydabsoberende egenskab. Denne kombination af træ og beton har en naturlig styrke, som tåler fugtige omgivelser, som samtidig udgør en effektiv brandsikring. Heradesign akustikplader monteres typisk på direkte på forskalling, men kan desuden også monteres i nedhængt skinnesystem. Oftest lægges en bagvedliggende minrealuld for at sikre en optimal lydabsorption.

Overfladen Micro angiver pladens struktur, og det betyder, at træbetonpladen har en finporet og glat overflade. Vær opmærksom på at mindre farvevariationer kan forekomme i træbetonpladerne grundet materialernes natur. Ved hvid Heradesign vil kanterne fx fremstå en anelse lysere end resten af pladen, hvilket ikke kan undgås ved kantbearbejdningen/fasningen af pladen. Vælger du et Forzes Heradesign loft undgår du ligeldes fordyrende efterbehandling som spartling og maling, og rengøring klares nemt med en støvsuger eller en opvredet klud.

Bemærk: Det bør tilstræbes, at man altid anvender plader med samme produktionsdato i samme rum, da farveforskelle kan forekomme fra produktion til produktion.

Specifikationer for Forzes Heradesign træbetonplade Micro hvid/fin/fas 14140

  • Producent: Forzes
  • Struktur: Micro
  • Dimension: 25x600x1200 mm
  • Farve: Hvid
  • Kant: 5 mm fas
  • Fastgørelse: Skruer pr. 60 cm (6 skruer til hver plade i dimensionen 600x1200 mm)
  • Dækkeevne: 0,72 m2 pr. plade
  • Sortering: 1. sortering
  • Vægt: 14,5 kg/m2

Download

VIGTIG INFORMATION!

Det er vigtigt, at træbetonpladerne får lov at akklimatisere, inden du sætter dem op. Akklimatisering vil sige, at pladerne skal tilpasse sig den temperatur og fugtighed, der forventes at være i rummet, når byggeriet tages i brug. Akklimatiseringen sker bedst ved at “pinde pladerne op” - dvs. ved at lægge strøer (pinde) mellem pladerne og sørge for god ventilation i rummet. Heradesign er et rent naturmateriale, som består af ca. 50% træ, og derfor vil pladerne “arbejde” for at opnå samme temperatur og fugtighed som omgivelserne - i lighed med f.eks. trægulve. Du bør derfor ikke begynde at montere Heradesign, før byggeriet er helt lukket, og der er sat varme på. Træbetonpladerne har været gennem en tørreproces, inden de forlader fabrikken, men ved transport eller opbevaring kan pladerne igen tage fugt til sig. Hvis du monterer træbetonplader uden at akklimatisere dem først, risikerer du, at pladerne trækker sig sammen (krymper), når de tørrer, så der opstår mindre svindrevner. Hvis pladerne tager fugt til sig efter montagen, vil de blot skubbe sig ind i hinanden. Der er altså ikke risiko for at de udvides så meget at de skubber til andre bygningsdele. Det anbefales at akklimatisere pladerne i 7-14 dage før opsætning.

På udkig efter et andet produkt?

Se hele udvalget af Forzes akustiklofter

Anchor for upsale scroll

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.