Tagasfalt

Tagasfalt er et byggemateriale, der anvendes til at beskytte og forsegle tagoverflader, især flade og lavhældede tage. Den består af bitumen blandet med forskellige fyldstoffer og fibre, hvilket resulterer i et fleksibelt og holdbart produkt. Tagasfalt påføres i flydende form og hærder derefter til en solid, vandtæt belægning, der beskytter taget og mod vejrpåvirkninger, UV-stråling og andre skadelige faktorer.

Icopal tagasfalt til vedligeholdelse af tagpaptage

Tagasfalt bruges til overstrygning i forbindelse med vedligeholdelse af tagpaptage. Tagasfalt er lavet af koldflydende asfalt med fibre. Det kan være dyrt og er irriterende at skulle lægge nyt tag, og derfor er det en fordel at vedligeholde det. Når du giver dit tagpaptag en omgang tagasfalt, så giver du taget en ekstra modstandsdygtig overflade, hvilket sikrer en længere levetid.

Brugen af tagasfalt tilbyder flere fordele for bygningsejere og entreprenører. For det første skaber det en vandtæt barriere, der effektivt beskytter taget og bygningen mod vandindtrængning og fugtskader. For det andet er tagasfalt meget holdbart og kan modstå ekstreme vejrforhold, hvilket forlænger tagets levetid og reducerer behovet for dyre reparationer og vedligeholdelse. Endelig er tagasfalt relativt nemt og hurtigt at påføre, hvilket sparer tid og arbejdskraft på byggepladsen.

Vil du gøre endnu mere godt for dit tag, så kan du med fordel sprede skifersten udover taget. Det skal gøre mens tagasfalten stadig er våd, så de sætter sig ordentligt fast. Du har nu et meget modstandsdygtigt tag, som kan holde i endnu længere tid end normalt.

Overvejelser ved valg af tagasfalt

Når du skal vælge den rigtige tagasfalt, er det vigtigt at tage højde for flere faktorer. Overvej først og fremmest tagets materiale, da dette kan påvirke, hvilken type tagasfalt der er mest egnet. Tænk også på de klimatiske forhold i området, da ekstreme temperaturer og vejrpåvirkninger kan kræve en mere robust og vejrbestandig løsning. Endelig, overvej om der er behov for yderligere funktioner, såsom UV-beskyttelse eller forbedret fleksibilitet, for at sikre en langvarig og effektiv beskyttelse af taget.

Om producenterne Icopal og Borup

Icopal og Borup er to anerkendte producenter inden for byggematerialer, og de er kendt for deres kvalitetsprodukter og innovation inden for branchen. Icopal har en lang historie og et bredt udvalg af tag- og byggematerialer, mens Borup tilbyder et omfattende sortiment af byggeprodukter, herunder specialprodukter til reparation og vedligeholdelse. Begge virksomheder er dedikerede til at levere produkter, der opfylder de højeste standarder for ydeevne og holdbarhed.

Billig tagasfalt af høj kvalitet på tilbud og til skarpe priser

Vi har hos 10-4.dk altid gode priser og tilbud på tagasfalt af høj kvalitet og for at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte varianter på kampagne som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Søger du de billigste og bedste priser, kan du gå efter mærket: 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære varianter til de bedste priser. 

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4.dk er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den rigtige, der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Se også vores udvalg af asfaltgrundermurasfaltreparationsasfalttagasfalttagkit og tagppklæber.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.