Vilkår for marketingmeddelelser

Vi, 10-4 Ringkøbing Tømmerhandel A/S, eller tredjepart på vores vegne, kan kontakte dig med meddelelser om tilbud, produkter, arrangementer, konkurrencer og nyheder. Vi kan kontakte dig gennem de kanaler, du vælger, såsom e-mail, SMS eller brev. Vi kan også vise dig marketingmeddelelser på digitale sociale medier. Meddelelser kan relatere sig til din adfærd på vores hjemmesider/webshop, f.eks. meddelelser om ”forladt indkøbskurv”.

For at give dig den bedste personlige oplevelse og for at finde ud af, hvilke af vores produkter og tjenester, du kunne være interesseret i, vil vi oprette en profil for dig baseret på de oplysninger, vi har om dig. For at oprette denne profil, vil vi gemme og analysere de personlige oplysninger, vi har indsamlet om dig, herunder:

  • navn, postnummer, og e-mailadresse. Vi gemmer også dit telefonnummer, hvis du vælger at blive kontaktet pr. SMS
  • de præferencer og interesser du enten har oplyst til os gennem din profil/konto eller dem, som vi har udledt gennem dine registrerede handlinger på 10-4 websites (hvor vi kan bruge cookies); og
  • din indkøbshistorik, både online og offline.

Disse personlige oplysninger vil 10-4 Ringkøbing Tømmerhandel A/S analysere med henblik på at målrette og tilpasse vores markedsføring og dermed sikre, at du får den bedste personlige oplevelse.
Er du også oprettet som kontokunde hos 10-4 Ringkøbing Tømmerhandel A/S, vil vi desuden bruge oplysningerne på din konto til at opbygge din profil.

Vi vil opbevare de profiler, vi opretter, sikkert, og vi vil ikke dele dem med andre tredjeparter end de samarbejdspartnere, vi anvender til at yde service på vores vegne. Vi vil kun kontakte dig med marketingmeddelelser via de kanaler, du har valgt, såsom e-mail, SMS eller brev. Hvis du ønsker at afmelde eller fravælge en bestemt kanal, skal du følge de trin, der er i den bestemte meddelelse eller skrive til info@10-4.dk. For yderligere oplysninger, herunder hvordan du kan håndhæve dine rettigheder i forhold til de personlige data, vi har om dig, kan du læse vores Persondatapolitik.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.