Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Gode råd

Det er altid en god ide at gennemgå sit træværk regelmæssigt og helst en gang om året. Skader skal selvfølgelig helst udbedres med det samme.

Vandfælder

Revner og sprækker skal udfyldes med kit eller acrylfugemasse for at undgå at fugt trænger ind i træværket. Fugt i træværket kan give skimmelsvamp og råd, samt din træbeskyttelse vil skalle af og blive tabt. - Også konstruktioner i træværket skal være tætnet så der ikke kommer fugt i træet. Det kan være en løsning at etablere drypnæser eller zinkhætter.

Vejrforhold

Tjek dine trækonstruktioner der står syd- vestvendt da de står mere udsat for sol, regn og vind. Det skal efterses oftere end andet træværk, og holdbarheden af træbeskyttelsen her er sansynligvis kortere.

Tagrender og nedløbsrør

Hvis dine tagrender er tilstoppede, kan vandet flyde over og rende ned ad facaden. Dette giver højere risiko for fugtskader i træet.

Minimér eller undgå tilstoppede tagrender med et tagrendenet eller tagrenderenser.

Råddent træ

Tjek for råd i træværket ved at stikke en skruetrækker eller lignende ind i træet. Hvis træet er blødt eller smuldrer, er det tegn på råd og det skal derfor udskiftes.

Skimmel og belægninger

Skimmel og belægninger er svært at undgå, men hvis du husker at klargøre træet inden og bruger både Gori Fjern Belægninger som forbyggende middel og holder træet rent med Gori Trævask, så vil du holde træet bedre og det vil blive angrebet langt mindre.


Gå til:

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.