Julegaver byttes helt frem til den 31. januar 2023

Festool finansieringPLUS

Festool FinansieringPLUS - Sådan fungerer det

Fast månedlig ydelse, hverken mere eller mindre. Driftsomkostning i stedet for investering!

Lige nu kan du få oprettelse for 0,- kr!

Leasing af Festool produkter foretages i samarbejde mellem et finansieringsselskab og 10-4 Byggemarked & Tømmerhandel.

Festool All-inclusive garanti på alt værktøj er inkluderet. For at opnå denne 36 måneders service skal værktøjet registreres på Festools hjemmeside.

Eksempel:

Køb Festool maskiner for en værdi af 30.000,-

Månedsydelse kr. 900 pr. mdr. (3% ydelsesfaktor) i 36 måneder (betales kvartalsvis forud via leverandørservice)

Opstartsgebyr 0,- kr!

Restværdi 5 % af 30.000,- = 1.500,-

Restværdien = anskaffelsesværdi, altså prisen du betaler efter leasingperioden (36 måneder) og frikøber produkterne, så du kan have glæde af maskinerne mange år efter.

Efter 36 måneder tilbyder Festool samme høje service og adgang til reservedele som i leasing- perioden. Reparationer efter omkostningsforslag.

Minimumsbeløb for hver finansieringsaftale er kr. 3.500,-. Total omkostning 900 x 36 + 1.500 = 33.900,-.

Vi tager forbehold for trykfejl. Eksemplet er tænkt som et regneeksempel. Priser er ekskl. moms. 

Læs alt om Festool FinansieringPLUS i Festool FinansieringPLUS brochuren.

Generelle spørgsmål og svar

Hvad er Festool FinansieringPLUS?

Festool FinansieringPLUS er et koncept, som giver professionelle håndværkere mulighed for at anvende markedets bedste værktøj til en lav, fast månedlig ydelse. Reparationer og tyveriforsikring er inkluderet i 36 måneder. Efter 36 måneder frikøber du værktøjet til en lav anskaffelsespris. Finansieringen sker via samarbejde mellem

finansieringsselskab og autoriserede Festool forhandlere. Alt værktøj, som finansieres, skal registreres på til Festool SERVICE da det er en forudsætning for gennemføre et køb via leasing og samtidigt få alle fordelene ved Festool SERVICE. Festool FinansieringPLUS består af finansiering i 36 måneder i kombination med Festool SERVICE.

 

Hvilket værktøj omfattes af Festool FinansieringPLUS?

Alle Festool maskiner kan leases, hvis de findes på 10-4.dk eller i en af vores fysiske butikker.

 

Hvem registrerer maskinen?

Vi registrerer maskinen inden levering til dig.

OBS! Som leasingkunde har du pligt til at kontrollere, at dette bliver gjort. For flere informationer kan du læse vores fuldstændige vilkår for Festool SERVICE.

Bemærk: Servicen "tilfreds eller pengene retur - inden 15 dage" er undtaget og indgår ikke ved køb via Festool FinansieringPLUS.

 

Hvad gør jeg, hvis værktøjet behøver reparation?

Book din reparation online på Festool.dk med din MyFestool konto. Hvis værktøjet er registreret og omfattet af Festool SERVICE, så er afhentning, reparation og levering helt gratis.

Eller aflever maskinen hos os. Vi sender maskinen til Festools original service værksted, hvor det efterfølgende bliver leveret hos os igen til afhentning.

Reparationsomkostninger, som opstår, og som ikke er omfattet af vilkårene for Festool All-inclusive garanti, afregnes direkte mellem Festool og dig som registreret bruger af maskinen. Dette gælder f.eks. skader på værktøj, som er opstået pga. fejlagtig anvendelse eller skødesløshed. Komplette vilkår omkring Festool SERVICE finder du her: Festool SERVICE.

 

Hvad gør jeg, hvis maskinen bliver stjålet?

Meld tyveriet til politiet, og kontakt os. Vi kontakter Festools kundeservice, hvor sagen håndteres i samarbejde med Festool. Festool sender et nyt værktøj til os, som efterfølgende bliver sendt til dig med en selvrisiko på 500 kr. pr. maskine. Finansieringsselskabet har intet at gøre med tyveriforsikringen. Men send nyt registrering bevis til Grenke Leasing ApS.

 

Hvad sker der efter 36 måneder?

GRENKELEASING sender en faktura på 5% af købsværdien, og du ejer og har glæde af produkterne længe efter.

 

Hvem bestemmer prisen?

Priser og priseksempler i Festools markedsføring, viser månedsydelse og anskaffelsesværdi som er baseret på Festools vejledende udsalgspriser ekskl. moms. 10-4 Byggecenter & Tømmerhandel fastsætter prisen i hver enkel butik. Og din månedsydelse er 3% af den totale købspris (se eksempel på modsatte side).

 

Er der et mindstebeløb for Festool FinansieringPLUS?

Ja. Finansieringsselskabet har et minimumsbeløb for oprettelse af en leasingkontrakt på 3.500 kr. (Opstartsgebyr pr. leasingkontrakt: GRATIS NU)

 

Kan alle kunder lease?

Festool FinansieringPLUS gælder for virksomheder og ikke privatpersoner. Som kunde skal du godkendes af finansieringsselskabet for at kunne indgå en leasingkontrakt. Finansieringsselskabet foretager en kreditvurdering ved aftaleforespørgsel

 

Hvem er ansvarlig for leasingkontrakten?

10-4 Byggecenter & Tømmerhandel og finansieringsselskabet samarbejder som kunde og leverandør. Festool tilbyder Festool Service ved registrering af værktøj, undtaget 15 dages returret, som frafalder ved køb via Festool FinansieringPLUS.

 

Festool FinansieringPLUS
i samarbejde med 

Festool

Grenke Leasing

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Har du yderligere spørgsmål omkring Festool FinansieringPLUS, hører vi gerne fra dig. Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.